Geraltın kılıcı
Üstün
Sizce ürün alınır mı? Başlangıç amaçlı kaliteli bir şey alacağım.
15.000TL'ye yakın bir bütçem var.Başlangıç için alınmaması gereken bir gitar olduğunu düşünüyorum. Kasa şekli itibarıyla rutin çalımdansa daha çok sahne gitarı tarzında bir gitar. Pek rahat ve konforlu değil. Yeni başlayacak birisi için bu durum cidden baltalayıcı olabilir. Daha klasik modellerden beğendiğiniz bir modele bakabilirsiniz. Jackson'ın JS11 modelleri veya Ibanez'in GRG serisi başlangıç için uygun ve makul fiyatlı gitarlardır. Aynı şekilde Epiphone ve SX'in de modelleri göz önünde bulundurulabilir.
Net bir bütçe belirtirseniz ufak bir araştırma yapabilirim.
Bu bütçe hem amfi hem de gitar için mi yoksa sadece gitar için mi?15.000TL'ye yakın bir bütçem var.
Ek: Hocam, mümkünatı varsa sade tasarımdan ziyade daha hoş tasarımlı modellere bakmak isterim.
Am-Fi olmasa da olur hocam.Bu bütçe hem amfi hem de gitar için mi yoksa sadece gitar için mi?
Ayrıca evet haklısınız, göze hoş gelen bir model almak önemli. Bakınca gitar çalası gelmesi lazım insanın, önemli motivasyonlardan birisidir ilerleme için fakat en önemli şey görünüş değil tabii ki. Çalacağınız, ilgilendiğiniz müzik tarzı gibi şeyler bu konularda daha belirleyici oluyor.
Varsa ilgilendiğiniz ve çalmak istediğiniz bir tür, ona göre daha spesifik bir şey önerebilirim.
Güzel, sert tonlara için uygun gitarları bırakıyorum belirttiğin bütçeye göre.Am-Fi olmasa da olur hocam.
Hocam, ben direkt en sevdiğim grupları atayım. Bu sayede az çok sevdiğim tarzı anlarsınız.
Sevdiğim gruplar: Megadeth, Metallica, Avenged Sevenfold, Apocalyptica, Pentagram.