2. el iPhone XS vs Samsung Galaxy A35

Pil sağlığı %78. Ayrıca iPhone XS ve iPhone 11 serisi iOS 18 güncellemesinden sonra oldukça yavaşladı. Kısacası bu saatten sonra pek alınacak cihazlar değiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil sağlığı %78. ayrıca iPhone XS ve iPhone 11 serisi iOS 18 güncellemesinden sonra oldukça yavaşladı. Kısacası bu saatten sonra pek alınacak cihazlar değiller.

Zaten 7 kullanıyordum açıkçası güncelleme aşırı umurumda değil sadece iPhone alıştığımdan Android'e geçmek istemiyorum.

@pawEn'in de dediği gibi S21 falan bulunabilir belki. Dediğim gibi, maalesef bu saatten sonra iPhone XS ve iPhone 11 serisi pek alınacak cihazlar değiller. iPhone istiyorsanız en kötü iPhone 13 serisine bakmanızı tavsiye ederim.

@pawEn, 3 senelik cihaz. Pil sagligi dusuk olabiliyor, pilde sorun yaratabilir. XS yerine kamera ve performans icin tercih edilebilirdi belki ama ben A35 almayi tercih ederdim. iPhone 7'den sonra bir kez daha sicak calisan, pili eskimis cihaz almak mantikli gelmedi yani.

Arkadaşlar selam iPhone 7 kullanıyordum kırıldı telefon yeni alacağım iPhone almak istiyorum fakat en fazla XS alabiliyorum şu ilan https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ensiz-acil-satilik-iphone-xs-1194999266/detay adam 11 bine inmeyi kabul etti bir yandan da A35 5G alabiliyorum iPhone bırakmak istemiyorum ama bir yandan da bilemiyorum sizce ne yapmalıyım?
A35 al geç. Pil 1 günü çıkarıyor, oyun da oynatıyor kasmadan, ekran kalitesi mükemmel, 4 yıl Android 5 Yıl güvenlik güncellemesi var, yüksek ve net bir sesi var Dolby Atmos sayesinde. Kısaca A35.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt