Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Hiç aram yok klimalarla, bilgi sahibi değilim. 20 metrekare odaya takılacak. 20.000 TL'yi esnetemem. Öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Son düzenleme:
Bilmem ki, daha önce kullandınız mı bu modeli, artısı eksisi nedir?![]()
E.C.A Eca (Montaj Dahil) Ecotech 12.000 Btu A++ 3D Dc Inverter Klima
Eca (Montaj Dahil) Ecotech 12.000 Btu 3D Dc A++ Inverter Klima İle İlgili Sık Sorulan SorularMontaj dahil mi? Evet, incelediğiniz bu ürünümüzde 4 metre iç-dış ünite arası mesafeye kadar montaj ücretsizdir.Bu klimanın enerji sınıfı nedir? Eca Ecotech 12.000 BTU klima soğutmada A++, ısıtmadawww.aryagross.com
Bu yeterli olur mu?
Site dolandırıcı hocam. aryagross.com![]()
E.C.A Eca (Montaj Dahil) Ecotech 12.000 Btu A++ 3D Dc Inverter Klima
Eca (Montaj Dahil) Ecotech 12.000 Btu 3D Dc A++ Inverter Klima İle İlgili Sık Sorulan SorularMontaj dahil mi? Evet, incelediğiniz bu ürünümüzde 4 metre iç-dış ünite arası mesafeye kadar montaj ücretsizdir.Bu klimanın enerji sınıfı nedir? Eca Ecotech 12.000 BTU klima soğutmada A++, ısıtmadawww.aryagross.com
Bu yeterli olur mu?
Dikkate aldığınız için sağolun hocam. Hazır gelmişken öneri yapayım.Site dolandırıcı diye kaldırdım.
Bu yeterli olur mu?
Hocam bu markaları duymadım daha önce, o yüzden tereddüt ediyorum. Daha bilindik markalar bulamaz mıyız?Site dolandırıcı hocam. aryagross.com
Dikkate aldığınız için sağolun hocam. Hazır gelmişken öneri yapayım.
FujiPlus Akira 12 Duvar Tipi Klima (12.000) (Satıcılarından emin olamadım.)![]()
TCL Elite 9 Duvar Tipi Klima (9.000)
TCL Elite 9 Duvar Tipi Klima TAC-09CHSD/XA51I detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Artı olarak 1K fazla.
En mantıklısı TCL olanı almak.
TCL gayet bilindik bir marka. Kullanıcı bildirimleri de gayet iyi. Aynı zamanda başka konuda şöyle bir bilgi gördüm. Doğruluğunu bilmiyorum.Hocam bu markaları duymadım daha önce, o yüzden tereddüt ediyorum. Daha bilindik markalar bulamaz mıyız?
![]()
TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima özelliklerini incele, 21.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dünyanın en büyük klima firması olan GRE'e yan ürünü oleak satılıyor. Biz 18liğini kullanıyoruz. Çok memnunuz.
Yorum için teşekkürler hocam. Evet, yaz aylarında soğuk mod için kullanacağız çoğu zaman. BTU değeri ve A+ maddelerini öncelik belirleyip bir model seçeceğim o zaman.Klima alırken markadan çok soğutma modunda(kullanım büyük kısmı yaz aylarında oluyorsa) min BTU değerine bakın. Ne kadar düşük olabiliyorsa elektrik tüketimi ve kompresörün verimi artıyor.
Üzerindeki A+ etiketinden çok buna dikkat edin. A tüketim etiketine sahip olup min BTU değeri kötü olan ürünlerin faturaya yansıması cebiniz üzer.
Attığım TCL kriterlerinize uygun hocam. Satıcısı da incehesap. Daha ne olsun.Yorum için teşekkürler hocam. Evet, yaz aylarında soğuk mod için kullanacağız çoğu zaman. BTU değeri ve A+ maddelerini öncelik belirleyip bir model seçeceğim o zaman, doğru mudur?
Fiyattan ve markadan bağımsız örnek amaçlı Bosch CL2000U W35 modelini ele alalım.Yorum için teşekkürler hocam. Evet, yaz aylarında soğuk mod için kullanacağız çoğu zaman. BTU değeri ve A+ maddelerini öncelik belirleyip bir model seçeceğim o zaman, doğru mudur?