Bütçe
20.000

alfacrew36

Gelişen
Öncelikle; çok fazla oyun oynamayacağım, daha çok yazılım kısmında kullanacağım. İşlerim için kullanmayı düşünüyorum ve en önemlisi, film izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Ona göre bir laptop önerirseniz sevinirim. Bir de önerilerinizin kronik sorunları varsa söylerseniz sevinirim.

Bunun gibi bir şey bulmuştum bi' ara. Nasıl sizce, yoksa daha iyisi çıkar mı?

Not: Fiyata takılmayın, bütçemi 30-35.000 TL'ye kadar çıkarabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şahsen Vivobook GO daha çok hoşuma gitti ama farklı türler varsa onları da atarsan sevinirim değerlendirip sizlerden fikir alacağım.

Şahsen Vivobook GO daha çok hoşuma gitti ama farklı türler varsa onları da atarsan sevinirim değerlendirip sizlerden fikir alacağım.

En son bu ürünü de önerebilirim. Üçünden birisini tercih edebilirsiniz, ancak size önerim. Eğer ana odak film, diziyse ben olsam Oled panel alırdım.

Öncelikle; çok fazla oyun oynamayacağım, daha çok yazılım kısmında kullanacağım. İşlerim için kullanmayı düşünüyorum ve en önemlisi, film izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Ona göre bir laptop önerirseniz sevinirim. Bir de önerilerinizin kronik sorunları varsa söylerseniz sevinirim.

Bunun gibi bir şey bulmuştum bi' ara. Nasıl sizce, yoksa daha iyisi çıkar mı?

Not: Fiyata takılmayın, bütçemi 30-35.000 TL'ye kadar çıkarabilirim.
Çok mobil olmayacaksanız, mini PC öneririm. Bunları kat be kat katlar. Bunu dememin sebebi genelde mobil olanakları için laptop alıp insanlar %90 evinde kullanıyor.

Şimdi bu iki laptop Ubuntu kurmam durumunda herhangi bir problem yaşar mıyım driver sorunları gibi ve MSI ve GO arasında hangisi daha iyi sizce?
Almayin, Vivobook GO'nun islemcisi oldukca kotu o fiyata gore. Sadece film izleyecegim diye 19 bin TL 7520U'ya verilmez. Bende de Vivobook 15 var resimde gorundugu kadar kaliteli cihazlar degiller kasa olarak.

19 bin ona verecegime bunu alirim, 7730U katbekat daha iyi bir islemci ve pil omru de enfes.

Butcenizi OLED panelliler icin esnetebilirsiniz mukemmel goruntu kalitesi icin, onun disi pek fark yok.