20.000 TL'ye kadar tablet önerisi

Bütçe
20.000 TL

SF25

Yetkin
Abime alacağız, İtalya'da yüksek lisans yapacağı için tablet ihtiyacı var. 20K üstündeki ürünleri mümkünse atmayın, aklımda Matepad 12 X var.

Samsung Galaxy Tab S9 Tavsiye edebilirim. 8/128 GB sürümü 19-20 bin bandında tam. Eğer biraz daha büyük bir tablet istiyorsa S10/S9 FE+'da bakılabilir ama performans ve ekran gibi önemli yerlerden feragat etmesi gerekir.

Huawei pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Doğru, çok güzel modelleri var dışarıdan teknik olarak görünüş olarak etkileyebiliyor. Ama Google servisleri gerçekten yorabiliyor. "Benim için sorun olmaz. Huawei bu işi halletti artık." diyip sonra pişman olan bir sürü insan oldu çünkü.

Başka bir seçenek olarak da tableti İtalya'dan da alabilir belki. Tabi fiyatlar hakkında tam bir fikrim yok Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptığı için daha ucuza geliyor olabilir burada ama İtalya'da muhtemelen Apple vs. daha ucuzdur. iPhone kullanırsa Apple alması daha mantıklı.

O fiyat bareminde Tab S9 çok başarılı. 8 gen 2 işlemci, AMOLED ekran, ekran altı parmak izi okuma, uzun yıllar güncelleme desteği, aksesuar bolluğu, S Pen kalemi, 4'lü hoparlör kurulumu derken gerçekten dolu dolu bir tablet. FE tablet modellerini çok önermiyorum. LCD ekran, 2 hoparlör kurulumu, Exynos işlemci derken negatif yönleri herkesi tatmin etmeyebiliyor. Kendimde bizzat Tab S9 kullanıyorum. 256 GB olanını da alırsanız, RAM miktarı 12 GB'a çıkıyor. 8/128 olanı da gayet başarılı bu arada, bende o seçeneğini kullanıyorum.

İtalya'dan alması daha iyi olur gibime geliyor. Buradaki tabletlerdeki vergi oranı telefonlara göre daha az fakat yine de fazla. İtalya'da ise yok denecek kadar az. Yanlış biliyorsam düzeltin. Buradan bir tablet istenirse benim de önerim Samsung S9. Amiral gemisi tablet olduğu için bütün özellikleri premium. S10 fe plus ona nazaran çok daha kötü. S9'a göre hiçbir alınabilirlik göremedim.

S9'un kalemli hâli Amazon İtalya üstünde 510 Avro. Yani bütçenin üstünde olduğu için ona yanaşamadık.
Hâli hazırda şu an Frankfurt'ta olduğu için orada baktı ama orada da fiyatlar hem bi' tık fazla gelmiş hem de 'Tax Free' işlemleri uğraşamayacağı için vazgeçmiş.

S9'un kalemli hâli Amazon İtalya üstünde 510 Avro. Yani bütçenin üstünde olduğu için ona yanaşamadık.
Hâli hazırda şu an Frankfurt'ta olduğu için orada baktı ama orada da fiyatlar hem bi' tık fazla gelmiş hem de 'Tax Free' işlemleri uğraşamayacağı için vazgeçmiş.
Samsung'un Türkiye'ye özel fiyat politikası diyelim. Eğer acelesi vs. yoksa Türkiye'den alması çok daha mantıklı.

Abime alacağız, İtalya'da yüksek lisans yapacağı için tablet ihtiyacı var. 20K üstündeki ürünleri mümkünse atmayın, aklımda Matepad 12 X var.
Google Pixel Tablet bakılabilir. Madem S9’a çıkılmıyor. Eğer çıkılabilirse S9 tabii ki. Ortalama bir tablet Pixel.

S9FE dengi bi cihaz sayılabilir. Sade Android deneyimi için müthiş cihaz.

Samsung'un Türkiye'ye özel fiyat politikası diyelim. Eğer acelesi vs. yoksa Türkiye'den alması çok daha mantıklı.
Ağustos ortasına kadar alması lazım, Ağustos sonunda Türkiye'den ayrılacak -ki muhtemelen temelli ayrılmış olacak, eğitimi bittikten sonra dönmez- o döneme kadar alması lazımmış.

Ağustos ortasına kadar alması lazım, Ağustos sonunda Türkiye'den ayrılacak -ki muhtemelen temelli ayrılmış olacak, eğitimi bittikten sonra dönmez- o döneme kadar alması lazımmış.
Yanlış yorumlamadıysam abiniz halen Türkiye'de o zaman. Bence buradan alsın, Ağustos ortasına kadar zaten baya bi kullanmış alışmış olur. Rahat rahat yurt dışına da çıkar.

Eğer yurt dışından alacaksa da @Asily'nin önerdiği Pixel'ler en mantıklısı. Hem saf Android hem de uygun fiyatlı mis gibi kullanır.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt