240.000 TL’ye 5090 hazır sistem önerisi

Bütçe
240.000 TL
İnanın ki Roblox için o kadar güçlü bir cihaza gerek yok. Roblox denen oyun düşük seviyeli bilgisayarlarda bile çalışan bir oyun, CS 2 veya Valorant gibi "Bol FPS kasayım" tarzı da değil ama paranız sizin sonuçta.

@Marix güzel şekilde öneriler sunmuş. Oyun için Intel'e değil AMD işlemcilere yönelin.

İşlemci.
Anakart.
64 GB RAM.
MSI 5090.
2TB SSD.
Kasa.
PSU.
Soğutucu.

196.000 TL.

İşlemci.
Anakart.
64 GB RAM.
MSI 5090.
2TB SSD.
Kasa.
PSU.
Soğutucu.

196.000 TL.

Teşekkürler.

Neden herkes gerçekten Roblox için alacağını düşünmüş? Adam hesabı da bugün açmış. Belli ki troll. Yine de zevkine topladım atayım bari.

Troll değilim hocam, "Roblox" dedim diye troll olduğumu sanmanız tabii ki normal ona bir şey diyemem :).

Attığınız iki sistemi inceledim fakat İtopya ile karşılaştırdığımda ekran kartı markalarının farklı olduğunu gördüm. Birisi MSI iken diğeri Palit. Zamanında Zotac RTX 3060 ekran kartım vardı ve tam 2 kere değişmek zorunda kalmıştım :D o yüzden biraz korkuyorum.

Attığınız iki sistemi inceledim fakat İtopya ile karşılaştırdığımda ekran kartı markalarının farklı olduğunu gördüm. Birisi MSI iken diğeri Palit. Zamanında Zotac RTX 3060 ekran kartım vardı ve tam 2 kere değişmek zorunda kalmıştım :D o yüzden biraz korkuyorum.
Attığım sistem zaten 200K hocam. 50K daha boşluk var. Güvendiğiniz bir kartı seçebilirsiniz.

Geri
Yukarı Alt