Efe1121
Çalışkan
Hocam 1-2 hafta sonra alacağım. Pazarlık yapmaya çalışırım teşekkürler
Hocam 1-2 hafta sonra alacağım. Pazarlık yapmaya çalışırım teşekkürler
Eğer sıfır alırım derseniz Vatan Bilgisayar'da gezerken şöyle bir sistem görmüştüm, alınabilir.
Sistem güzelmiş hocam, karar veremedim 2. el mi 0 mı diye.
Ben olsam 2. el almaktansa böyle bir şey alırım, en azından kafam rahat olur. Böyle bir bütçede de 8 GB bile olsa 4060 Ti gayet iyi, Rampage kasa istemiyorsanız alacaksanız kasayı vs. mutlaka değiştirin derim.
Neyin sıkıntısı olacak? 3080 testlerini yapıp alırsan kolay kolay bozulacak bir kart değil. 11-13 bin arasına 20-25 bin liralık kart performansı veriyor.
Mining ekran kartını bozmaz. 24 saat mining yapmış ekran kartını 6 saat oyun oynayan ekran kartına tercih ederim. Mining sadece VRAM kullanırken oyun çipi de kullanıyor.Mining olup olmamasını anlamak zor, orijinallik sıcaklık.
Her mining serin yapılmaz. Termal padler yorulur. Mining yaparken kart fazlaca yoruluyor, ömrü kısalıyor. tabii serin ve iyi bir şekilde yapıldıysa dediğiniz gibi, dikkat edilmeli test edip alınmalı oksitlenme var mı güç girişlerinde yanık kokusu var mı bobin sesleri var mı.Mining yapılan her kart alınmaz diye bir şey yok. Ağır şartlarda, uzun süreli mining yapan kartlar alınmaz.Mining ekran kartını bozmaz. 24 saat mining yapmış ekran kartını 6 saat oyun oynayan ekran kartına tercih ederim. Mining sadece VRAM kullanırken oyun çipi de kullanıyor.
Bana kanıtlasana madenciliğin zararlı olduğunu.
Dış estetikte bir şey yoksa ve gerekli testlerden sonra skorlar global değerlerle aynıysa kart %99 sorunsuzdur. Bilgisayarlar katı hal olarak çalıştığı için gözle görülür şekilde "eskime, yıpranma, ömrü azalma, yorulma??" yapmaz. Sadece elektrik yolları minimal derecede aşınır o da eskime değildir.Her mining serin yapılmaz. Termal padler yorulur. Mining yaparken kart fazlaca yoruluyor, ömrü kısalıyor. tabii serin ve iyi bir şekilde yapıldıysa dediğiniz gibi, dikkat edilmeli test edip alınmalı oksitlenme var mı güç girişlerinde yanık kokusu var mı bobin sesleri var mı.Mining yapılan her kart alınmaz diye bir şey yok. Ağır şartlarda, uzun süreli mining yapan kartlar alınmaz.