Bütçe
26000

asım

Gelişen
Selam dostlar,
Maksimum 26.000TL bütçem var. Genelde çok sık CS2 oynarım. Eski sistemimi sattım düşük FPS aldığım için. Beni ileriye dönük üzmeyecek ve CS2'de güzel tatmin edecek bir sistem almak istiyorum. Fırsatlar ve indirimler hangi tarihte olur yazar mısınız? Sistem tavsiyeleriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı B550 seçebilirsiniz.

Selam dostlar,
Maksimum 26.000TL bütçem var. Genelde çok sık CS2 oynarım. Eski sistemimi sattım düşük FPS aldığım için. Beni ileriye dönük üzmeyecek ve CS2'de güzel tatmin edecek bir sistem almak istiyorum. Fırsatlar ve indirimler hangi tarihte olur yazar mısınız? Sistem tavsiyeleriniz bekliyorum.
Yılbaşı indirimlerini bekle derim. Firmalar kasım indirimleri bitince F/P olan tüm sistemleri zamladı. İndirimlerden haberdar olmak için sıcak fırsatlar kategorisini takip edebilirsin.

Tek bu zamlanmamış sanırım. Neyse gayet iyi sistem konudaki arkadaş alabilir.

Bu sisteme her an zam gelebilir. Yeni yıl da durum daha da kötü olabilir 26K varsa direkt alın derim.

Bu sisteme her an zam gelebilir. Yeni yıl da durum daha da kötü olabilir 26k varsa direkt alın derim.

Hocam PSU anakart falan güzel değil mi yeterli hepsi birbiri için.

Hocam tüm parçalar güzel değil mi PSU falan yeterli mi?

@ShadowLegion,

Hocam tüm parçalar güzel değil mi PSU falan yeterli mi?

Hocaö işlemci düşük kapmıuormu darboğaz olmaz mı?

Son düzenleme:
PSU yeterli. Kasanın genel hava akışı ortalama, parçaları serin tutar genel olarak.

Anakart olarak ise A serisi anakartı çok tasvip etmiyorum en giriş seviyesi sistemde bile. B serisi yapabilirseniz iyi olur. Alırsanız da şimdiden hayırlı olsun, bol eğlenceler dilerim size.