Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Yurt dışına açık mısınız? Ortalama 7 günde geliyor. Eğer öyleyse Gamesir Cyclone 2 önereceğim NEWWG indirim koduyla. Vergi çıkmıyor, her şey dahil 2.400 TL ($60).
Mantıksız. Konsola alınmayacak ise anlamı yok.
Yurt dışına açık mısınız? Ortalama 7 günde geliyor.
7 günde gelmesi sorun değil de gümrük beni daha çok endişelendiriyor.
Gizala Türkiye'den veya gamingenden cümlenin devamını getiremiyorum daha mı iyi olur sanki.
Gümrükte de kalmıyor, adamlar her şeyi ayarlıyor. Çok kişi aldı o siteden ürün ben de dahil, merak etmeyin. 4PX ile WWE aracılığıyla yolluyorlar ve geldiğinde Aras ya da MNG'ye veriliyor.
Bir de pilliydi galiba şarjlı tercih ederim.
Gümrükte de kalmıyor, adamlar her şeyi ayarlıyor. Çok kişi aldı o siteden ürün ben de dahil, merak etmeyin.
Bunun konusu varsa gönderebilir misiniz?
Bir de Türkiye'den önerebilir misiniz bir karşılaştırma yapmak istiyorum.
Yakın zamanda bir machekine G5 Pro Max SE aldım lakin sol tetik tuşunda tıkırdama sesinden dolayı iade etmek zorunda kaldım. Baktım ben de aklıma adamakıllı bir şey yatmıyor bütçeyi iyice artırayım dedim. Türkiye'de marka ve ürün çeşidi az olduğundan adamakıllı bir şey de bulamıyorum. Xbox düzeninde bir kol önerebilirseniz çok iyi olur, veyahut GameSir Cyclon'e 2 satan bir yer varsa söyleyebilirseniz.
- Katipke
- gamepad tavsiyesi
- Forum: Gamepad ve Direksiyon Seti
Bu konuda çok kişi aldı, bütçenizdeki en mantıklı tercih bu. Bırakın Türkiye'yi.
Xbox kolum var, satıp buna geçmeyi düşünüyorumEndless Kaan Hocanın önerisi manyak bir şey. Ben de aldım. Xbox, Dualsense gamepad ise bu ürün bambaşka bir kategoriye giriyor.
Yakın zamanda bir machekine G5 Pro Max SE aldım lakin sol tetik tuşunda tıkırdama sesinden dolayı iade etmek zorunda kaldım. Baktım ben de aklıma adamakıllı bir şey yatmıyor bütçeyi iyice artırayım dedim. Türkiye'de marka ve ürün çeşidi az olduğundan adamakıllı bir şey de bulamıyorum. Xbox düzeninde bir kol önerebilirseniz çok iyi olur, veyahut GameSir Cyclon'e 2 satan bir yer varsa söyleyebilirseniz.
- Katipke
- gamepad tavsiyesi
- Forum: Gamepad ve Direksiyon Seti
Bu konuda çok kişi aldı, bütçenizdeki en mantıklı tercih bu. Bırakın Türkiye'yi.
Xbox kolum var, satıp buna geçmeyi düşünüyorum![]()
Aslında bir tanede klavyeye ihtiyacım var ve gamepad alıyorken yanında klavyeyi de aradan çıkartsam çok güzel olur da 2'si beraber sorun çıkartabilir gibi geliyor riske atmaya değer mi?
100 -130 dolar klavye konusu açabilirim de kargoyu riske atmak istemiyorum.
Son düzenleme:
Ayrı olarak alın.Aslında bir tane de klavyeye ihtiyacım var ve gamepad alıyorken yanında klavyeyi de aradan çıkartsam çok güzel olur da 2'si beraber sorun çıkartabilir gibi geliyor, riske atmaya değer mi?
100-130 Dolar klavye konusu açabilirim de kargoyu riske atmak istemiyorum.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-
-