30.000 TL'ye kadar sistem tavsiyesi

Bütçe
30.000 TL

Blitz

Gelişen
Selam arkadaşlar, yaklaşık 30.000 TL bütçem var. Genellikle video edit ve yapay zeka işlerim için bir hazır sistem almak istiyorum. Ara sıra oyun da oynayabilirim. Bu bütçeye en uygun fiyat/performans hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler! 2. el parçalar ve Mac PC olmaz.

Arkadaşlar, toplama sistemler hakkında çok fazla bilgim olmadığı ve zamanım da kısıtlı olduğu için hazır bir sistem tercih ettim. Bu yüzden hazır sistem kullanmak istiyorum. Sizce hazır sistem tercih ettiğim için, toplama sisteme göre çok şey kaybeder miyim?

Bu konuda önerilerniz nelerdir?

O bütçeyle en iyisi bu olur sanırım.

Hocam, eğer daha iyileri varsa belirlediğim fiyatın biraz üstüne çıkabilirim.
bu iki sistemi nasıl buluyorsunuz?

Hocam, eğer daha iyileri varsa belirlediğim fiyatın biraz üstüne çıkabilirim.
bu iki sistemi nasıl buluyorsunuz?

Yani hocam yapay zeka işlerini ile uğraşacaksan RTX 5000 serisi mantıklı geliyor. 5 Haziran da AMD RTX 9060 serisini çıkaracak. Beklerim diyorsanız bekleyin. Şu an RTX 4060 alınacak ekran kartı değil. Eğer aceleniz varsa 7500F RX 7700 XT bakınız ya da attığımı alın. RTX 5060 RX 7700XT aralarında ki farkı sorarsan saf gücü olarak RX 7700 XT daha iyi. Ama yapay zeka tarafına gelirsen 5060.

Yapay zeka ile ilgili işlerim çok fazla olmayacak, genellikle video düzenleme gibi işlemler yapacağım. Bu durumda hangi ekran kartını seçmek mantıklı olur? Ayrıca işlemci konusunda AMD mi, Intel mi tercih etmeliyim?

Yani hocam yapay zeka işlerini ile uğraşacaksan RTX 5000 serisi mantıklı geliyor. 5 Haziran da AMD RTX 9060 serisini çıkaracak. Beklerim diyorsanız bekleyin. Şu an RTX 4060 alınacak ekran kartı değil. Eğer aceleniz varsa 7500F RX 7700 XT bakınız ya da attığımı alın. RTX 5060 RX 7700XT aralarında ki farkı sorarsan saf gücü olarak RX 7700 XT daha iyi. Ama yapay zeka tarafına gelirsen 5060.

Yapay zeka ile ilgili işlerim çok fazla olmayacak, genellikle video düzenleme gibi işlemler yapacağım. Bu durumda hangi ekran kartını seçmek mantıklı olur? Ayrıca işlemci konusunda AMD mi, Intel mi tercih etmeliyim?
9060 XT beklemen daha iyi olur yanlış bilmiyorsam 5060'den ucuz olacak.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt