Çok kaliteli liste. RDR2, Witcher 3 ve Skyrim zaten toplamda 300 saat oynatır sararsa seni. Doom da düşünmeden tararsın kafanı dağıtırsın arkada güzel bir şarkı açıp tabii eğer oyunun şarkıları sarmıyorsa seni. Bütçen biraz daha varsa tavsiyem Cyberpunk da alman o da uzun soluklu ve keyifli bir oyun.Eki Görüntüle 132936
Skyrim yerine belki farklı bir oyun alabilirim fakat, şuan bana böyle çok cazip geldi.
Skyrim 2.5 dolara düşüyor hocam. Onun 2.5 dolara düşmesini beklerken RDR 2 ve Witcher 3 en az 150 saat götürür sizi.Eki Görüntüle 132936
Skyrim yerine belki farklı bir oyun alabilirim fakat, şuan bana böyle çok cazip geldi.
İlerleyen zamanlarda Cyberpunk ve ELDEN RING alabilirim, aklımda bu iki oyun da var ayrıyeten.Çok kaliteli liste. RDR2, Witcher 3 ve Skyrim zaten toplamda 300 saat oynatır sararsa seni. Doom da düşünmeden tararsın kafanı dağıtırsın arkada güzel bir şarkı açıp tabii eğer oyunun şarkıları sarmıyorsa seni. Bütçen biraz daha varsa tavsiyem Cyberpunk da alman o da uzun soluklu ve keyifli bir oyun.
Ne zaman 2.5 dolar olacak, tam bir tarih var mı?Skyrim 2.5 dolara düşüyor hocam. Onun 2.5 dolara düşmesini beklerken RDR 2 ve Witcher 3 en az 150 saat götürür sizi.
Yok hocam ama geçen ay düşmüştü.
Elden Ring tavsiye ederim. Eğer rahat bir şekilde oynarsan oyunu zevk almaya bakarsan seni 100-200 saat götürür. Ben 200 saat gömdüm hala arada girip turluyorum keyfi.İlerleyen zamanlarda Cyberpunk ve ELDEN RING alabilirim, aklımda bu iki oyun da var ayrıyeten.
Hazır elimde imkân varken almak istiyorum, bu şekilde almaya karar verdim.
O da bir dahaki satın alıma diyelimElden Ring tavsiye ederim. Eğer rahat bir şekilde oynarsan oyunu zevk almaya bakarsan seni 100-200 saat götürür. Ben 200 saat gömdüm hala arada girip turluyorum keyfi.