wnairz

Başarılı
Merhaba. 3000 TL civarı bir kasa arıyorum. Çok abartı olmayacak şekilde üstüne de çıkabilirim bu fiyatın altına da güzel bir kasa olursa alabilirim. Kule tipi Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucu kullanıyorum. Buna uygun bir kasa önerebilirseniz sevinirim.

Bitfenix Nova Mesh kullanıyorum fiyatı çok daha uygun ve çok memnunum. RGB Kontrolcüsü de var. Phantom Spirit kullanıyorum ayrıca çok rahat sığdı.
3K bütçede bakılacak bir kasa değil. PS120SE zaten çoğu kasaya sığıyor 154mm yüksekliği olduğu için.

@The Man From Earth Ponos hazır stokta yokken Focus 2 önerdiğini görmüştüm diye hatırlıyorum. Ne olur ne olmaz spawnlayalım yine de hocam seni. :D :D

Bütçesi varken ben önermezdim. O kısmı görmemiştim bu arada. Hemen beğenmedim yapıştırmışım kusura bakmayın hocam.

Alternatif olarak P360A'da mevcut.

Bütçesi varken ben önermezdim. O kısmı görmemiştim bu arada. Hemen beğenmedim yapıştırmışım kusura bakmayın hocam.

Hocam peki bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kalan kısmı diğer parçalara aktarabilir diye önerdim, ben severek kullanıyorum yoksa önermezdim zaten. 1700 küsüre mevcut ve bilinen bir marka. 4 adet RGB fan, kontrolcü ve mesh olması çok iyi bu fiyata.

Kalan kısmı diğer parçalara aktarabilir diye önerdim, ben severek kullanıyorum yoksa önermezdim zaten. 1700 küsüre mevcut ve bilinen bir marka. 4 adet RGB fan, kontrolcü ve mesh olması çok iyi bu fiyata.
Benzer fiyatlara DK431'de bulunuyor.
Üste 360mm sıvı soğutma desteği gibi gerektiği yerde pişman edecek bir farkta var diyebiliriz. Destek olarak daha çok yönlü bir kasa Nova mesh'e göre. Sac kalınlığı vs. de oldukça iyi deniyordu fiyatına göre. @The Man From Earth hocamın yorumunu beklemek en mantıklısı.