Bütçe
30000 TL

pwleredal

Yetkin
İyi akşamlar, BIOS arayüzü fresh, yani benim Nitro 5 gibi legacy olmayan UEFI bir BIOS, kronik sorunları olabildiğince az olan bir parça aramaktayım. Buranın da fikirlerini almak istedim. CPU olarak Intel önceliği var, ancak Ryzen de önerebilirsiniz.

Ben kullanmayacağım, küçük kuzenime alınacak. Çok ekstrem bir şeye gerek yok illa 30000 TL'ye de dayandırmak zorunlu değil. 20K'lık bir ürün de olabilir.

Farkettiysen BIOS'u UEFI olacak dedim. Legacy önermişsin.

Ben kullanmayacağım, küçük kuzenime alınacak. Çok ekstrem bir şeye gerek yok illa 30000 TL'ye de dayandırmak zorunlu değil. 20K'lık bir ürün de olabilir.

Farkettiysen BIOS'u UEFI olacak dedim. Legacy önermişsin.
UEFI BIOS destegi var zaten. Sizin Nitro da UEFI destekliyordur. Siz yanlis biliyorsunuz bence.

UEFI BIOS destegi var zaten. Sizin Nitro da UEFI destekliyor. Siz yanlis biliyorsunuz.
Kastım o değil görünüş olarak.

UEFI BIOS destegi var zaten. Sizin Nitro da UEFI destekliyordur. Siz yanlis biliyorsunuz bence.

Ne alaka? Bu bütçeye dandik rezil çöp beter ötesi kart + rezil çöp marka + rezil çöp seri. Arkadaşın "BIOS" takıntısı olmasa taş gibi laptop atıyoruz laf yapıyor.

Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP053 Ryzen 7 7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu fiyata daha iyisi yok bence

Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP053 Ryzen 7 7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu fiyata daha iyisi yok bence

Var. A15 serisi kronik sorunlu.