Makaleler
1
Arkadaşlar, beni linçler misiniz bilmiyorum ama ben marka takıntılıyım. Guess, tommy hilfiger, fossil gibi markaları çok beğeniyorum. Bu tarz markaların saatlerinden önerir misiniz? Tasarım olarak bu markalar hoşuma gidiyor. Casio'lar da güzel ama beğendiklerim hep pahalı oluyor.

Ayrıca hangisini seçerdiniz bu seçenekler arasında?

Trendyol şart değil.

Komik olan nedir?

@ZCPS21 @Hamza Ensar Sağlam

Son düzenleme:
Düzgün marka değiller, düşük bütçede Casio - Seiko bin basar.
Tamam da burada komik bir şey yok. Ayrıca ben Casio’yu dandik mi dedim? Gözüme hitap etmiyor, bütçemdeki modeller dedim.

Şu an dediğin şey şu: kırmızı renk tabii ki siyah renge bin basar demek gibi bir şey.

Arkadaşlar, beni linçler misiniz bilmiyorum ama ben marka takıntılıyım.
Marka takıntınızı anlayabiliyorum hocam, bende de bazı markaların takıntısı var siz de biliyorsunuz sanırım :)

Ancak diğer arkadaşların dediği gibi bu fiyatlara alınabilecek saatlerden değiller, daha iyileri var.

Ancak kendi görüşümü hesaba katarsam, hepsi akrepli yelkovanlı saat, başka bir işlevleri yok. İstediğini al gitsin zaten saati göstermekten başka bir işlevleri yok. Önemli olan tasarım bence.

Ancak kendi görüşümü hesaba katarsam, hepsi akrepli yelkovanlı saat, başka bir işlevleri yok. İstediğini al gitsin zaten saati göstermekten başka bir işlevleri yok. Önemli olan tasarım bence.

Bundan bahsediyorum işte. Casio 10 yıl dayanıcaksa, tommy hilfiger da 5 yıl dayansın yani :D

Ayrıca yelkovan meselesine gelince, hocam, akıllı saatlerin fiyatları olarak beni beğeneni ben beğenmiyorum, beğendiklerimde ise fiyatı beni beğenmiyor. Aslında akıllı saat bütçem daha yüksekti ama günüş takıntım var; siyah saatleri beğenmiyorum. O yüzden mecburen normal saatlere kaldım :D

Ayrıca ben Casio’yu dandik mi dedim? Gözüme hitap etmiyor, bütçemdeki modeller dedim.
Casio'ya dandik dedin diyen oldu mu hiç? O nereden çıktı?

Bilinmeyen markalara ve giyim markalarının saatlerinin tercih edilmemesi kanaatindeyim, genellikle ucuz ve kalitesiz saatler üretiyorlar.

Casio'ya dandik dedin diyen oldu mu hiç? O nereden çıktı?

Bilinmeyen markalara ve giyim markalarının saatlerinin tercih edilmemesi kanaatindeyim, genellikle ucuz ve kalitesiz saatler üretiyorlar.

Öyle bir gülünce alay geçercesine geldi. Hocam, haklısınız o halde.