hasan3451

Gelişen
Merhaba,

GuliKit KingKong 3 Max
GameSir Cyclone 2
GameSir Tarantula T3 Pro
8BitDo Ultimate 2
EasySMX D10

Genelde FIFA, çok nadir araba yarışı veya dövüş oyunları oynarım. Gamepad ile FPS oynamıyorum.

Bu gamepad'ler arasında kaldım. Hangisini, neden önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

GuliKit KingKong 3 Max
GameSir Cyclone 2
GameSir Tarantula T3 Pro
8BitDo Ultimate 2
EasySMX D10

Genelde FIFA, çok nadir araba yarışı veya dövüş oyunları oynarım. Gamepad ile FPS oynamıyorum.

Bu gamepad'ler arasında kaldım. Hangisini, neden önerirsiniz?
1. GuliKit KingKong 3 Max
- Neden: Çoklu platform desteği (PC, Switch ve Android) sayesinde geniş bir kullanım alanı sunar. Ayrıca, özelleştirilebilir butonlar ve uzun pil ömrü ile dikkat çeker.

2. GameSir Cyclone 2
- Neden: Ergonomik tasarımı ve hassas joystick'leri ile rahat bir oyun deneyimi sağlar. Bu gamepad, hem oyun konforu hem de kontrol konusunda etkili bir seçenek olabilir.

3. GameSir Tarantula T3 Pro
- Neden: Programlanabilir butonları ve RGB aydınlatma özellikleri ile görsel olarak çekici bir model. Farklı oyun türleri için ayarlanabilir modları sayesinde FIFA gibi oyunlarda performansı artırabilir.

4. 8BitDo Ultimate 2
- Neden: Kaliteli yapısı ve çok çeşitli bağlantı seçenekleri ile dikkat çeker. Özelleştirilebilir profilleri sayesinde denemeye açıktır ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir.

5. EasySMX D10
- Neden: Bütçe dostu bir seçenek olarak öne çıkar. Temel oyun deneyimi için yeterlidir ancak bazı gelişmiş özelliklerden yoksun olabilir.

Öneri: GuliKit KingKong 3 Max
- Özellikle çoklu platform desteği ve özelleştirme seçenekleri ile FIFA gibi oyunlar için ideal bir tercihtir. Uzun pil ömrü, oyun maratonlarında avantaj sağlar.

Hocam eğer sırf FIFA için alıyorsanız, bence Ultimate 2C hariç istediğinizi alabilirsiniz. Çünkü Ultimate 2C haricinde diğer tüm kontrolcülerde tetik kilitleme var. FIFA'da çok işe yarıyor.