Bütçe
4.000 TL
Blueforce titan gayet yeterli, mouse ağırlıklı olarak alınabilir. Sahsen ben bunlari alirdim, ayni fiyat olarak ussteki arkadas atmis zaten.

'Yeterli' ve 'dengeli' terimlerini doğru kullanmak gerek. Önereceğiniz daha ucuz ama 'yeterli' fareler de yok mu? Demem o ki bu klavyeyi alacak ama belki sesi hoş gelmeyecek belki %65 olması rahatsız edecek. Özellikle %65 klavyeler her kullanıcıya uygun değil.

'Yeterli' ve 'dengeli' terimlerini doğru kullanmak gerek. Önereceğiniz daha ucuz ama 'yeterli' fareler de yok mu? Demem o ki bu klavyeyi alacak ama belki sesi hoş gelmeyecek belki %65 olması rahatsız edecek. Özellikle %65 klavyeler her kullanıcıya uygun değil.

Bırakın da ona konu sahibi karar versin, red Switch gayet sessiz ve iyi hissiyata sahip. Mouse ağırlıklı olursa alınabilir dediğim gibi. Herkesin kendi tercihi, ben ust seviye bir fare almayı tercih ederim HiSilicon MCU içeren bir mouse'ye gore. Klavye de mouse kadar onemli degil FPS oyunlarinda mesela.

Konu sahibinin FPS odaklı oynayacağını nereden çıkardınız? Ya da bu varsayımı neye bakarak yaptınız? Çoğu kullanıcı için bu fare overkill olur. Komfor açısından iyi bir klavye iyi bir fareye fark atar. Red Switch de eskidi artık.