4000 TL - 5500 TL arası elektro gitar önerisi

Bütçe
5.500 TL

Uranos

Başarılı
Yer
Adana
Selamlar, bir süredir elektro gitara başlamayı düşünüyorum, bütçem başlıkta ne önerirsiniz? Hiç bilgim yok, eğer fiyat yeterli değilse bütçeyi yükseltebilirim aşırı olmadığı sürece.

Selam, bir süredir elektro gitara başlamayı düşünüyorum, bütçem başlıkta ne önerirsiniz? Hiç bilgim yok, eğer fiyat yeterli değilse bütçeyi yükseltebilirim aşırı olmadığı sürece.

Bir elektrogitar yanına amfi alacaksan bu bütçe yeterli değil dostum. Fiyat performans olarak SX gerçekten harika bir marka. Bende bir SX American alder n/a telecaster gitar var. Çok severek kullandığım o vintage ton açısından beni çok memnun eden bir gitar. Şuna değinmekte fayda var.
Hangi tür müziklere ilgin var?
Eğer duman tarzı şarkılara gireceksen ilerleyen zamanlarda telecaster kasa bir gitar alman çok daha memnun edecektir çünkü diğer kasalara göre daha sıcak tonlu bir havası var. Yok abi ben genel rock takılacağım gezineceğim diyorsan yine senin fiyat bandında SX'in aynı şekilde stratocaster kasa gitarları bulunmakta. Şu bir gerçek gitar + amfi için min 7 bin ayırman lazım. Evet daha ucuza gitarlar var ama emin ol enstrümanından soğursun müzikle uğraşmak istemezsin.

Selamlar, bir süredir elektro gitara başlamayı düşünüyorum, bütçem başlıkta ne önerirsiniz? Hiç bilgim yok, eğer fiyat yeterli değilse bütçeyi yükseltebilirim aşırı olmadığı sürece.

Bu paraya amfiyi unutuyoruz zaten direkt.

Şöyle diyeyim. Düzgün bir ses kartı bile 2. elde en ucuz 2.000 TL şu anda. Ayrıca yoksa bir de harici bir hoparlöre ihtiyacın olacak. Bu da 500 desek (500 TL'lik bir hoparlör distortionlu tonları geçtim cleande bile rahatsız eder muhtemelen seni) zaten bütçenin yarısı bitti.

Bütçe içine amfi, ses kartı dahil olmasa bile 5000 TL yine az. Maalesef bütçeni biraz arttırman gerekiyor.

Not: Daha kablo, taşımak istersen çantayı, askılık gibi yan ürünleri eklemedim bile.

Giriş seviyesi bir gitar önermem gerekecek ve biraz bütçenizi arttırmanız lazım. (Ne çalacağınızı belirtmediğiniz için single manyetik önereceğim. türkçe rock gibi o kadar da sert olmayan bir tür için single manyetik tercihi yapabilirsiniz.)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt