Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000-4000
Akustik veyahut elektro gitar olsun her zaman başlangıç bütçelerinde SX tavsiye ederim. Malzeme kalitesi ve işçiliği muazzamdır. Şahsen Fender'in muadili diyebilirim.
Squier için de aynı şeyi söyleyebilirim;
Bütçeniz 2-3 bin TL kadar çıkabiliyorsa direkt olarak elektro gitar ile başlamanızı tavsiye ederim dinlediğiniz ve çalmak istediğiniz müzik türüne göre tabi.
Bu arada belirteyim, Dreadnought gitarların kasası biraz büyüktür.
Bütçeniz 2-3 bin TL kadar çıkabiliyorsa direkt olarak elektro gitar ile başlamanızı tavsiye ederim dinlediğiniz ve çalmak istediğiniz müzik türüne göre tabi.
Bu arada belirteyim, Dreadnought gitarların kasası biraz büyüktür.
Son düzenleme:
Squier daha iyi gibi galiba onu tercih edeceğim. Bu modellerin natural harici rengi var mı acaba?Akustik veyahut elektro gitar olsun her zaman başlangıç bütçelerinde SX tavsiye ederim. Malzeme kalitesi ve işçiliği muazzamdır. Şahsen Fender'in muadili diyebilirim.
Aslında elektro daha çok hoşuma gidiyor, bütçeyi de arttırabilirim ancak öğrenme süreci nasıl geçecek hiçbir fikrim yok. Birkaç ay sonra sıkılıp bırakırsam verdiğim paramın boşa gitmesini istemiyorum açıkçası.Bütçeniz 2-3 bin TL kadar çıkabiliyorsa direkt olarak elektro gitar ile başlamanızı tavsiye ederim dinlediğiniz ve çalmak istediğiniz müzik türüne göre tabi.
Dusuk butceler de ikinci el almak daha mantikli geliyor bana. Ayrica elektro alip sikilsan da ayni fiyat veya daha yuksegine satabilirsin.
Dediğim gibi gitardan pek anlamıyorum, ikinci el aldığımda sorunlu olup olmadığını bilmeden alacağım. Ayrıca bulunduğum şehirde pek fazla ilan yok anca PG gibi sistemler kullanarak alabilirim.Dusuk butceler de ikinci el almak daha mantikli geliyor bana. Ayrica elektro alip sikilsan da ayni fiyat veya daha yuksegine satabilirsin.
Tek başına elektro almak yeterli olacak mı? Amfi, ses kartı vs. yanında almam gerekmiyor mu?
Elektro alacaksaniz pek bir sey bilmenize gerek yok ve zaten bes dakikalik bir arastirmayla bile neye dikkat etmeniz gerektigini anlayabilirsiniz. Icinize kurt dusuyorsa sifir alabilirsiniz lakin bu fiyattlar da sifir elektro alsaniz da ne kadar tatmin eder orasi ayri.Dediğim gibi gitardan pek anlamıyorum, ikinci el aldığımda sorunlu olup olmadığını bilmeden alacağım. Ayrıca bulunduğum şehirde pek fazla ilan yok anca PG gibi sistemler kullanarak alabilirim.
Evet, amfi veya ses karti da almaniz gerekiyor. Sadece elektronun akustik gitardan pek farki yok. Baslangic seviyesi bir amfi cok pahali degil zaten.Tek başına elektro almak yeterli olacak mı? Amfi, ses kartı vs. yanında almam gerekmiyor mu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
Steam harcamasında cashback veren kartlar nelerdir?
- Kedy_Dremurr