14381

Uzman
Merhaba, Adidas Predator kullanıyorum ama kalıbı çok dar. Memnun değilim, Nike Mercurial vs. baktım ama emin de olamadım. Bu bütçede öneriniz var mı?

Sol açık, ters ayakla oynuyorum. Hızlı bir oyuncuyum, çorapsız. Bilek desteği iyi olabilir mi bilmiyorum?
Sağ bek oynuyordum çoraplı daha iyi hissettiriyordu her açıdan tabi denemenize bağlı linkleri bırakıyorum:

Kişisel olarak phantom luna en iyisi olacaktır.

Sağ bek oynuyordum çoraplı daha iyi hissettiriyordu her açıdan tabi denemenize bağlı linkleri bırakıyorum:

Kişisel olarak phantom luna en iyisi olacaktır.
Hocam ama bunlar dişli, düz halı saha alsam daha iyi olmaz mı? Bakayım mağazada iyi olur. Beğendim bunları.

Hocam ama bunlar dişli, düz halı saha alsam daha iyi olmaz mı? Bakayım mağazada iyi olur. Beğendim bunları.
Halı sahanın yüksekliği ve o plastik sayısına bağlı oluyor hocam isterseniz halı saha versiyonları da sitede mevcut dediklerim birebir geçerli. Daha az plastik varsa halı saha fazla plastik varsa dişli alabilirsiniz resmi maçlara çıkarken tereddüt ettirmiyordu ben oynarken.

Halı sahanın yüksekliği ve o plastik sayısına bağlı oluyor hocam isterseniz halı saha versiyonları da sitede mevcut dediklerim birebir geçerli. Daha az plastik varsa halı saha fazla plastik varsa dişli alabilirsiniz resmi maçlara çıkarken tereddüt ettirmiyordu ben oynarken.
O halde bu en iyi seçim sanırım. Çünkü ben çimde hiç oynamayacağım. Ne dersiniz? Nike Mercurial Superfly 10 Academy Tf Erkek Halı Saha Ayakkabısı FQ8331-700