Detaylar
Kim cevapladı?Çoraplı mı yoksa çorapsız mı mevkin ne?Merhaba, Adidas Predator kullanıyorum ama kalıbı çok dar. Memnun değilim, Nike Mercurial vs. baktım ama emin de olamadım. Bu bütçede öneriniz var mı?
Sol açık, ters ayakla oynuyorum. Hızlı bir oyuncuyum, çorapsız. Bilek desteği iyi olabilir mi bilmiyorum?
Sağ bek oynuyordum çoraplı daha iyi hissettiriyordu her açıdan tabi denemenize bağlı linkleri bırakıyorum:Sol açık, ters ayakla oynuyorum. Hızlı bir oyuncuyum, çorapsız. Bilek desteği iyi olabilir mi bilmiyorum?
Nike Mercurial Vapor 16 Academy Mg Erkek Krampon FQ8374-800
NIKE Mercurial Vapor 16 Academy Mg Erkek Krampon FQ8374-800 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.
Nike Mercurial Superfly 10 Academy Mg Erkek Krampon FQ1456-800
NIKE Mercurial Superfly 10 Academy Mg Erkek Krampon FQ1456-800 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.
Nike Phantom Luna II Academy Mg Erkek Krampon FD6725-300
NIKE Phantom Luna II Academy Mg Erkek Krampon FD6725-300 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.
Nike Phantom GX II Academy Mg Erkek Krampon FD6723-300
NIKE Phantom GX II Academy Mg Erkek Krampon FD6723-300 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.
Nike Phantom Luna II Academy Fg/Mg Erkek Krampon FD6725-003
NIKE Phantom Luna II Academy Fg/Mg Erkek Krampon FD6725-003 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.
Nike Phantom GX II Academy Fg/Mg Erkek Krampon FD6723-003
NIKE Phantom GX II Academy Fg/Mg Erkek Krampon FD6723-003 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.
Kişisel olarak phantom luna en iyisi olacaktır.
Hocam ama bunlar dişli, düz halı saha alsam daha iyi olmaz mı? Bakayım mağazada iyi olur. Beğendim bunları.Sağ bek oynuyordum çoraplı daha iyi hissettiriyordu her açıdan tabi denemenize bağlı linkleri bırakıyorum:
![]()
Nike Mercurial Vapor 16 Academy Mg Erkek Krampon FQ8374-800
NIKE Mercurial Vapor 16 Academy Mg Erkek Krampon FQ8374-800 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.www.sportinn.com.tr
![]()
Nike Mercurial Superfly 10 Academy Mg Erkek Krampon FQ1456-800
NIKE Mercurial Superfly 10 Academy Mg Erkek Krampon FQ1456-800 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.www.sportinn.com.tr
![]()
Nike Phantom Luna II Academy Mg Erkek Krampon FD6725-300
NIKE Phantom Luna II Academy Mg Erkek Krampon FD6725-300 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.www.sportinn.com.tr
![]()
Nike Phantom GX II Academy Mg Erkek Krampon FD6723-300
NIKE Phantom GX II Academy Mg Erkek Krampon FD6723-300 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.www.sportinn.com.tr
![]()
Nike Phantom Luna II Academy Fg/Mg Erkek Krampon FD6725-003
NIKE Phantom Luna II Academy Fg/Mg Erkek Krampon FD6725-003 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.www.sportinn.com.tr
![]()
Nike Phantom GX II Academy Fg/Mg Erkek Krampon FD6723-003
NIKE Phantom GX II Academy Fg/Mg Erkek Krampon FD6723-003 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de.www.sportinn.com.tr
Kişisel olarak phantom luna en iyisi olacaktır.
Halı sahanın yüksekliği ve o plastik sayısına bağlı oluyor hocam isterseniz halı saha versiyonları da sitede mevcut dediklerim birebir geçerli. Daha az plastik varsa halı saha fazla plastik varsa dişli alabilirsiniz resmi maçlara çıkarken tereddüt ettirmiyordu ben oynarken.Hocam ama bunlar dişli, düz halı saha alsam daha iyi olmaz mı? Bakayım mağazada iyi olur. Beğendim bunları.
O halde bu en iyi seçim sanırım. Çünkü ben çimde hiç oynamayacağım. Ne dersiniz? Nike Mercurial Superfly 10 Academy Tf Erkek Halı Saha Ayakkabısı FQ8331-700Halı sahanın yüksekliği ve o plastik sayısına bağlı oluyor hocam isterseniz halı saha versiyonları da sitede mevcut dediklerim birebir geçerli. Daha az plastik varsa halı saha fazla plastik varsa dişli alabilirsiniz resmi maçlara çıkarken tereddüt ettirmiyordu ben oynarken.
Alınır.O halde bu en iyi seçim sanırım. Çünkü ben çimde hiç oynamayacağım. Ne dersiniz? Nike Mercurial Superfly 10 Academy Tf Erkek Halı Saha Ayakkabısı FQ8331-700
Hocam mg yazan dişli modeller alınmaz mı, Nike outleet geldim mg modeller var.
Alınır, çoğu zemine uygundur multi ground adında geçer ister halı ister çimde oyna.Hocam mg yazan dişli modeller alınmaz mı, Nike outleet geldim mg modeller var.