Honda CRX

Uzman
Yer
Ankara
G435 var aklımda. Kablosuz, rahat. Bir de cloud 3 var kablolu fakat deri olması ağır olması beni çok tatmin etmedi. Daha iyi olduğunu biliyorum. Ama profesyonel derecede oynamadığım için ses kasıyım yeterli şeklinde düşünüyorum. Sizce ne almalıyım?

Önerebilirim. HyperX'in canlı desteği çok ilgili. Yedek kulaklık parçası istiyorsunuz garantisi bitmiş olsa bile 3 gün içinde size kargoluyorlar İstanbul'dan. Ben 3-4 şey istedim. Hepsini de geri cevirmediler. Mikrofon, kulak padi vs. Ürün bozulursa da direkt komple aynı ürünü eski ürünü istemeden İstanbul'dan kargoluyorlar.

Hocam bu rahat mıdır? G435 gerçekten çok rahattı. Bu mu daha iyidir Cloud 3mü ayrıca. Bir de bu mu daha iyidir G435 mi?

Bu G435'den iyi. Cloud 3'ün kablolusundan bahsediyorsunuz sanirim, onun yerine de bunu öneririm, kablosuz olması çok iyi.
Hocam iyi olduğundan farkındayım zaten. Ama ben bunu arada film izlemek için falanda kullanacağım. Hyperx alacaksam direk cloud 3 alacağım kablolu. G435in eksileri nelerdir? Ayrıca Hyperxin deri ped olması ağır olması üzdü beni açıkçası. Çok mu etkiler oyun oynarken? Kafam küçük şahsen.Başka neler alabilirim?

Hocam iyi olduğundan farkındayım zaten. Ama ben bunu arada film izlemek için falanda kullanacağım. Hyperx alacaksam direk cloud 3 alacağım kablolu. G435in eksileri nelerdir? Ayrıca Hyperxin deri ped olması ağır olması üzdü beni açıkçası. Çok mu etkiler oyun oynarken? Kafam küçük şahsen.Başka neler alabilirim?
İyi olduğunun farkındaysanız hangisi daha iyi diye niye sordunuz? Film izlerken de kablosuz olması sorun yaratmaz. Deri pad de kötü bir şey değil. Sorun yaratmaz.

İyi olduğunun farkındaysanız hangisi daha iyi diye niye sordunuz? Film izlerken de kablosuz olması sorun yaratmaz. Deri pad de kötü bir şey değil. Sorun yaratmaz.

Hocam benim sorum şu. G405 çok hafif fakat Cloud 3 ağır. Ayrıca ses kalitesi iyi değilmiş diye okudum. Ben G405 ile de ses kasabilir miyim? Abartı bir fark olur mu? Günlük kullanımdada kullanacağım çünkü. Yani iyi olupda konforsuz olmasın. Ayrıca deriler deforme olma ihtimali var mı? Uzun kullanımda sorun yaratır mı?

Hocam benim sorum şu. G405 çok hafif fakat Cloud 3 ağır. Ayrıca ses kalitesi iyi değilmiş diye okudum. Ben G405 ile de ses kasabilir miyim? Abartı bir fark olur mu? Günlük kullanımdada kullanacağım çünkü. Yani iyi olupda konforsuz olmasın. Ayrıca deriler deforme olma ihtimali var mı? Uzun kullanımda sorun yaratır mı?
Deforme olur, ancak HyperX'e yazdığınız anda size yenisini yollarlar ücretsiz olarak. Hatta rica ederseniz kumaş pad bile yollayabilirler. Başka model ile ortak shape'i kullanıyorsa başka modelin kumaşı ona uyar. Onlar da yollar.

Ha bir de Cloud 2 Core Wireless daha mantıklı Cloud 3'ten. Birakin Cloud 3'ü.

Ve evet, şahsi görüşüm olarak Cloud 2 Core'un ses kalitesini G435'ten biraz daha iyi buluyorum. Mikrofon ile işiniz yoksa ve hafiflik çok önemliyse G435 olabilir.

G435'in PttAVM dışındaki stoğu 4.000 TL. O fiyatı da hak etmiyor bana kalırsa.

Deforme olur, ancak HyperX'e yazdığınız anda size yenisini yollarlar ücretsiz olarak. Hatta rica ederseniz kumaş pad bile yollayabilirler. Başka model ile ortak Shape'i kullanıyorsa başka modelin kumaşı ona uyar. Onlar da yollar.

Ha bir de Cloud 2 Core Wireless daha mantıklı Cloud 3'ten. Birakin Cloud 3'ü.

Ve evet, şahsi görüşüm olarak Cloud 2 Core'un ses kalitesini G435'ten biraz daha iyi buluyorum. Mikrofon ile işiniz yoksa ve hafiflik çok önemliyse G435 olabilir.

Cloud 2 kaba durduğu için ve ağır olduğu için kablosuz olması çok fark etmez. Cloud 3 daha iyi değil mi? Hocam G435 alacağım. Ses kalitesi üzmez inşallah. HyperX'in ses kasma olarak öne çıktığını gördüm. Ama amacım uzun süre oyun konfor. Son olarak sizce hangisinin ses kalitesi daha iyi?

@Toby Fox hocam. Cloud 2 mi daha iyi yoksa Cloud 3 mü? Cloud 2'nin kablosuz olması çok mu iyi avantaj sizce?

Son düzenleme: