Bütçe
45000
Alınmaz.

Alınmaz.

Victus bunların çok atlında cihaz. Bu laptoplar çok iyi ayrıca şu konuyada bir bak her 144hz aynı değildir dikkatli ol alırken.

Dell ve nitro16 gerçekten kaliteli cihazlar.

Son düzenleme:
4070 GPU'ya sahip Victus alabilirsin onun yerine.

4070 GPU'ya sahip Victus alabilirsin onun yerine.

Muhtemelen paneli çok aşırı gecikmeli bilgisini vermemişler 144hz ama 25ms olabilir. Bu da rezalet bir panel demek.

Muhtemelen paneli çok aşırı gecikmeli bilgisini vermemişler 144hz ama 25ms olabilir. Bu da rezalet bir panel demek.

Gecikme ile alakalı sorun yok. Tek sıkıntısı %45 NTSC 250 nit panel kullanılması. Rehberde kalibre rehberim var kişi rehberi uygularsa renk sorununu ekarte eder. Nitro modellerde de Ghostling sorunu mevcut ona bakılacak olursa.

Gecikme ile alakalı sorun yok. Tek sıkıntısı %45 NTSC 250 nit panel kullanılması. Rehberde kalibre rehberim var kişi rehberi uygularsa renk sorununu ekarte eder. Nitro modellerde de Ghostling sorunu mevcut ona bakılacak olursa.
Nitro 165hz 3ms de herhangi bir ghosting yok dostum. Bakabilirsin 165hz 3ms olan panelle aynı.

Nitro 165hz 3ms de herhangi bir ghosting yok dostum. Bakabilirsin 165hz 3ms olan panelle aynı.

'' Tarafsızca aynı kameralarla çekilmiş çıplak. Ayrıca gerçek canlı gözle gördüğünüzün, kamerada çekilen görüntüyle hiçbir farkı yoktur. ''

Diyerek tepki çektiğin konuyu niye atıyorsun dostum tam olarak? Panele çok takıyorsan git üst model G-Laptop kullanabilirsin. Biz burda GPU gücünü söylüyoruz atılan model ile alakalı.