Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba dostlar, arkadaşıma bilgisayar toplamaya başladık. Birçok parçası alındı. RAM olarak kendi kullandığım RAM'leri alacaktık ki böyle bir RAM gözümüze takıldı. Kutu üstünde SK Hynix çipli olduğu yazıyor. OC ile işimiz yok sizce G.Skill 6000 MHz CL30 mu yoksa Lexar 6000MHz CL28 mi?
İkisi de kaliteli RAM bellekler üreten firmalar. Gecikme değeri ne kadar düşükse o kadar performanslı (hızlı) çalışır bellekler. CL 30 - CL 28 arasında performans farkı çok olmayacaktır.
Spartan
Başarılı
CL30 ideali. CL28 öyle arada çok bir fark oluşturmaz. 6000MHZ olduktan sonra CL38 üstü olmasın yeterli.
deadfellow
Üstün
6000 C28 olan videoda RAM'ler stock değil bütün zamanlamaları değiştirmişler o yüzden hiçbir geçerliliği yok videonun.
6000 C28 olan videoda RAM'ler stock değil bütün zamanlamaları değiştirmişler o yüzden hiçbir geçerliliği yok videonun.
Fark edilebilir bir performans kazanci sunmadigi gercegi degismiyor. Yazili kaynaklar pek okunmuyor. O yuzden video attim.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Araların da çok fark olmayacaksa ben yine bilindikten alayım ille de CL28 de diretirse @deadfellow hocam G.Skill'i 28e çekebilir miyiz?
deadfellow
Üstün
3.700 TL'ye Patriot alman en iyisi olur, ne kadar kit olarak satılmayıp 2 modül olarak satılsa da hiçbir uyumluluk sorunu yaşamazsın. DDR5'te tek çip kullanılıyor çoğunlukla o da Hynix, ve Patriot sadece Hynix kullanıyor.
Yasin Alemdağ
Yetkin
3.700 TL'ye Patriot alman en iyisi olur, ne kadar kit olarak satılmayıp 2 modül olarak satılsa da hiçbir uyumluluk sorunu yaşamazsın. DDR5'te tek çip kullanılıyor çoğunlukla o da Hynix, ve Patriot sadece Hynix kullanıyor.
Kalitesizdir demiyorum ama biraz daha bilindik ve kaliteli bir şeye kaçamaya çalışıyorum ayrıca RGB ve siyah olması iyi olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
Steam harcamasında cashback veren kartlar nelerdir?
- Kedy_Dremurr