Merhaba,

CS 2 de Seçkin almayı planlıyorum ama fiyatı 655 TL olmuş. Sizce bu parayı vermeye değer mi? Oyuna genelde sadece hafta sonları giriyorum.
Bence 655 TL'yi bağışlasan bile daha iyi olur, CS gibi bir oyuna değmez. 2 kişi iskender yesen daha zevkli.

1770922531690.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftalık droptan gelen kasalar en az 0.50 USD.
Şansa göre çok daha pahalı itemlerde gelebilir. Ama haftada 0.50'den bile hesap etsen oynayamayacağın haftaları da katsan 1 yıl olmadan verdiğin parayı geri alırsın.

Dropta artık nadir kasalar yok ve 5 kasadan 4'ü 30 cent. Kâr etmek amacıyla alınmaz, eğer gerçekten oyunu oynamak istiyorsanız alınabilir.

Kâr etmek değil de verdiğini alabileceğini söylemek amacıyla yazmıştım. Haklısınız droptaki itemlerde nadir kasalar kalkmış yine de oyunu oynamaktan zevk alıyorsa uzun süre oynamayı planlıyorsa verdiği 15 doları geri alabilir.

Merhaba,

CS 2 de seçkin almayı planlıyorum ama fiyatı 655 TL olmuş. Sizce bu parayı vermeye değer mi? Oyuna genelde sadece hafta sonları giriyorum.

Zamanında 20 TL'ye almıştım hiç para yüklemeden 20-30 dolar falan yaptım ak almıştım bir süre sonra 100 dolar oldu şu an hala duruyor yani demem o ki zamanla parası çıkar. Total'de 900saat oynamışım.

Son düzenleme:
Son düzenleme: