24G4X 325nit çıkıyor incelemelerde, 24G2ze ise 350nit. Üniteden üniteye farklılıklar olabilir.
Görsel olarak downgrade yaşayacağınız kesin.
24G4X 325nit çıkıyor incelemelerde, 24G2ze ise 350nit. Üniteden üniteye farklılıklar olabilir.
Görsel olarak downgrade yaşayacağınız kesin.
Niye G4 almıyorsun?ASUS TUF GAMING VG249QM1A Alacağım sanırım pivot yok fakat masama sığmazsa en kötü iade ederim
https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG249QM1A-Freesync-1920x1080-Monitör/dp/B0B8NSFTMT?th=1 başlıkta 280hz yazılmış ama sanırım maksimum 270hz veriyor
G4 çok önerilmedi ve araştırmadım ama g serisi kronik diyenler vardı yanlış görmediysem
G4 çok önerilmedi ve araştırmadım ama g serisi kronik diyenler vardı yanlış görmediysem.
Ayrıca ayak kısmı çok büyük olduğu için masama sığmayacak %95
Pivot olarak sadece monitor mu aşağıya iniyor yoksa aoc 24g4x modeli gibi pivot kısmıKronik sorunu falan yok. Kronik sorunu olan seri g3. G4 ASUS'tan daha iyi bir model ve sorunsuz. İmmo 3 Radiant eloda G4 ile oynuyorum aşırı memnun ediyor.
Pivot sağa sola dönmesi demek. Aşağı yukarı iniyor sağa sola yatıyor. İncelemesinden bakabilirsin.Pivot olarak sadece monitor mu aşağıya iniyor yoksa aoc 24g4x modeli gibi pivot kısmı
Evet bu.Pivot olarak sadece monitor mu aşağıya iniyor yoksa aoc 24g4x modeli gibi pivot kısmı
https://www.amazon.com.tr/Samsung-O...812&sprefix=Samsung+Odyssey+G4,aps,125&sr=8-1
bahsettiğiniz mönitor bu di mi?
Monitorun videolarını izledim araştırdım gerçekten güzele benziyorPivot sağa sola dönmesi demek. Aşağı yukarı iniyor sağa sola yatıyor. İncelemesinden bakabilirsin.
Evet bu.
Monitör kolu alabilirsin. Bence çözer senin sorununu.Monitorun videolarını izledim araştırdım gerçekten güzele benziyor
Asus TUF Gaming VG249QL3A 23.8 monitor kullanırken masama zar zor sığmıştı ve ertesi gün iade ettim zaten ama farklı bir nedenden dolayı. Bunun sığacağını hiç düşünmüyorum VG249 modelindan daha büyük gözüküyor benim aslında monitorlerden önce masa almam gerekiyor ama oturduğum oda el vermiyor