8.000 TL wireless kulaklık önerisi

Bütçe
8.000 TL
Ne alacağım hocam peki videolarını izledim bayağı beğenilen bir kulaklık ama önermediniz.

İncelemelerde eksileri sayılmaz özellikle Türk incelemelerinde çünkü para alıyorlar. ROG pelta müzik konusunda harika kulaklık Nova 7 de o şekilde tabii ki. Bu ikisini alabilirsiniz.

ROG Pelta mı yoksa Nova 7' mi? Bir de bunların üstü G PRO X Lightspeed 2 var ve bir de Nova Pro var sanırım doğru mu daha üst seviye yok?

Nova Pro'dan daha üstün ses kalitesine sahip ürünler var ama oyun odaklı değil stüdyo kulaklıkları. DT990 Pro gibi ses beklemeyin zaten bunlardan. Ne istediğinize bağlı bir şey aslında bu ikisi. Nova 7'yi tercih ederim çünkü kulaklık tamamen metal ve ışık fantezisi yok İtopya'da denediğimde konforu gayet güzeldi. ROG peltanın bass konusunda deli gibi vurduğu her yerde söyleniyor ve zaten de öyle. Benim önerim Nova 7 olurdu butceniz zorlanıyorsa pelta da uygun tabii.

Nova Pro'dan daha üstün ses kalitesine sahip ürünler var ama oyun odaklı değil stüdyo kulaklıkları. DT990 Pro gibi ses beklemeyin zaten bunlardan. Ne istediğinize bağlı bir şey aslında bu ikisi. Nova 7'yi tercih ederim çünkü kulaklık tamamen metal ve ışık fantezisi yok İtopya'da denediğimde konforu gayet güzeldi. ROG peltanın bass konusunda deli gibi vurduğu her yerde söyleniyor ve zaten de öyle. Benim önerim Nova 7 olurdu butceniz zorlanıyorsa pelta da uygun tabii.
Bütçem yetiyor sadece durmadan ekipman değiştirmek istemiyorum bir kaç forumda şunu gördüm Cloud III Wireless ile Nova 7 arasında çok ses farkı yok deniliyor bu doğru mu?

Bütçem yetiyor sadece durmadan ekipman değiştirmek istemiyorum birkaç forumda şunu gördüm Cloud III Wireless ile Nova 7 arasında çok ses farkı yok deniliyor bu doğru mu?

Doğru değil, günlük kullanımda ve dayanıklılık konusunda Cloud 3 Nova 7'den daha geride Renault ile Mercedes karşılaştırmasına benziyor bu ikisi. Mikrofon önemli ise Nova 5 daha iyi bu arada onu da eklemeliyim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt