Yok kafam büyük değil hocam ona rağmen menteşeden kırılır mı?Kafanız buyukse HS80 asla isinize yaramaz ayrica menteseden kirilma sorunu var.
Yok kafam büyük değil hocam ona rağmen menteşeden kırılır mı?Kafanız buyukse HS80 asla isinize yaramaz ayrica menteseden kirilma sorunu var.
Cok fazla menteseyi tutan minik bi kapak var oradan kırıldığı ile ilgili şikayeti var. Şahsen önermiyorum.Yok kafam büyük değil hocam ona rağmen menteşeden kırılır mı?
Ne alacağım hocam peki videolarını izledim baya beğenilen bir kulaklık ama önermediniz.Cok fazla menteseyi tutan minik bi kapak var oradan kırıldığı ile ilgili şikayeti var. Şahsen önermiyorum.
Ne alacağım hocam peki videolarını izledim bayağı beğenilen bir kulaklık ama önermediniz.
FPS oyunlarında HyperX Cloud II kadar sesleri net ve temiz veriyor mu bu bahsettiğiniz iki kulaklık?İncelemelerde eksileri sayılmaz özellikle Türk incelemelerinde çünkü para alıyorlar. ROG pelta müzik konusunda harika kulaklık Nova 7 de o şekilde tabii ki. Bu ikisini alabilirsiniz.
FPS oyunlarında HyperX Cloud II kadar sesleri net ve temiz veriyor mu bu bahsettiğiniz iki kulaklık?
ROG Pelta mı yoksa Nova 7' mi? Bir de bunların üstü G PRO X Lightspeed 2 var ve bir de Nova Pro var sanırım doğru mu daha üst seviye yok?Daha iyi. Birisi e-spor kulaklığı birisi eskide kalan geçmiş teknoloji ürünü. Cloud 2 geride kaldı.
ROG Pelta mı yoksa Nova 7' mi? Bir de bunların üstü G PRO X Lightspeed 2 var ve bir de Nova Pro var sanırım doğru mu daha üst seviye yok?
Bütçem yetiyor sadece durmadan ekipman değiştirmek istemiyorum bir kaç forumda şunu gördüm Cloud III Wireless ile Nova 7 arasında çok ses farkı yok deniliyor bu doğru mu?Nova Pro'dan daha üstün ses kalitesine sahip ürünler var ama oyun odaklı değil stüdyo kulaklıkları. DT990 Pro gibi ses beklemeyin zaten bunlardan. Ne istediğinize bağlı bir şey aslında bu ikisi. Nova 7'yi tercih ederim çünkü kulaklık tamamen metal ve ışık fantezisi yok İtopya'da denediğimde konforu gayet güzeldi. ROG peltanın bass konusunda deli gibi vurduğu her yerde söyleniyor ve zaten de öyle. Benim önerim Nova 7 olurdu butceniz zorlanıyorsa pelta da uygun tabii.
Bütçem yetiyor sadece durmadan ekipman değiştirmek istemiyorum birkaç forumda şunu gördüm Cloud III Wireless ile Nova 7 arasında çok ses farkı yok deniliyor bu doğru mu?