80.000 TL 2K sistem toplama

Ben aslında NZXT ve ASUS karışımı bir sistem toplamayı düşünüyordum 9800X3D ve 5070 Ti ile 130k yapıyor kasa H9 Flow soğutucu NZXT Kraken 360. birkaç kişiye sordum 130kya 5080'li sistem toplanır değmez diyorlar ama ben 5080'li toplayıp istemediğim parçaları kullanmak istemiyorum görünüşü de önemli benim icin marka takıntım da var. Siz ne diyorsunuz?

Ben aslında NZXT ve ASUS karışımı bir sistem toplamayı düşünüyordum 9800X3D ve 5070 Ti ile 130k yapıyor kasa H9 Flow soğutucu NZXT Kraken 360. birkaç kişiye sordum 130kya 5080'li sistem toplanır değmez diyorlar ama ben 5080'li toplayıp istemediğim parçaları kullanmak istemiyorum görünüşü de önemli benim icin marka takıntım da var. Siz ne diyorsunuz?

Marka takıntısı gereksiz bir şey bence. O bütçede 5080'den başka kart önermem.

Destekliyor diye biliyorum hocam.

1744809726191.webp

Türkçesi:
Bellek elle taranmış DDR5 DRAM ıc'lerinden oluşturulan Trident Z5 Neo RGB, uyumlu AMD platformlarında hız aşırtmalı bellek performansı için tasarlanmıştır. Şık bir alüminyum ısı dağıtıcı tasarımı ve AMD EXPO hız aşırtma profili desteği ile yüksek performanslı bir sistem kurmak için ideal seçimdir.

Destekliyor diye biliyorum hocam.

Eki Görüntüle 141131

Türkçesi:
Bellek elle taranmış DDR5 DRAM ıc'lerinden oluşturulan Trident Z5 Neo RGB, uyumlu AMD platformlarında hız aşırtmalı bellek performansı için tasarlanmıştır. Şık bir alüminyum ısı dağıtıcı tasarımı ve AMD EXPO hız aşırtma profili desteği ile yüksek performanslı bir sistem kurmak için ideal seçimdir.

Teşekkürler bir sorum daha var https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...bw-pci-express-1-tb-m-2-fiyati,836325211.html bu SSD'yi aldım. Ama PCI'e 5 2X yazıyor anakartın desteği ise PCI-e 5 4X. Uyumludur değil mi?

NZXT H9 Flow kasasını aldım. Üstte sıvı soğutma fanları önde kendi fanı var altta ise fan yok. Altında fan olmadan kullansam sorun olmaz değil mi?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt