Gwyn

Uzman
Merhaba, Windows'ta oyun oynamak için bu üç gamepad arasında kararsız kaldım: 8BitDo Ultimate C, MSI Force GC30 V2 ve Pusat Clutch. Uzun süreli kullanım, ergonomi ve bağlantı kararlılığı açısından hangisini önerirsiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!

Adsız.webp

Üçünüde kullanmış biri olarak söylüyorum. MSI GC30v2. Türkiye'de özellikle garanti süreci çok rahat. Aynı kalitede iki üründen birine(8BitDo ve MSI) 200-300 TL verip garantili almayı tercih ederim.

Ultimate 2C olsa 8Bitdo derdim belki de, bu durumda GC30 V2 daha iyi olur. Trigger'larının kötü olduğunu söyleyen vardı, ama 8Bitdo'larda da müthiş değil zaten.

8BitDo'ların Trigger'larinin müthiş olmadığını düşündüren şey nedir?
Reddit'te denk geldiğim birkaç şikayet ve 1 yıllık Ultimate Bluetooth kullanımım. Kendi kullanımımdan yola çıkacaksak kısa süre önce sağ trigger'da yay sesi başladı, vik vik ötüyor. Sol tarafta da yazıya pek dökemediğim bir şey var. Ürün elime geçtikten 1-2 hafta sonra falan olmuştu, ilk dokunuşta hafif bir boşluk var tetikte, sanki tam sıkılaştırılmamış gibi.

Gamepad'in genel kalitesi çok hoş, ama tetiklerini ve bumper'larını çok beğendiğimi söyleyemem.

Merhaba, Windows'ta oyun oynamak için bu üç gamepad arasında kararsız kaldım: 8BitDo Ultimate C, MSI Force GC30 V2 ve Pusat Clutch. Uzun süreli kullanım, ergonomi ve bağlantı kararlılığı açısından hangisini önerirsiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler!

Eki Görüntüle 89494

Bunu al.

İlkinin 2.4G alıcısı yok. 3. İse çok kalitesiz bir kol. GC30 V2 ise o fiyatı haketmiyor. Attıığımı alın.

Bunu al.

İlkinin 2.4G alıcısı yok. 3. İse çok kalitesiz bir kol. GC30 V2 ise o fiyatı haketmiyor. Attıığımı alın.
T4 Pro'da kasanın yırtılması gibi bir durum var. Bunda da aynısı oluyor mu, bilginiz var mıdır?