m4tehan

Yetkin
Bugünden itibaren aşırı derecede gitarlara ilgim arttı ve bu yüzden bir elektro gitar almak istiyorum. Şu şarkıları çalmak istiyorum: "Where Is My Mind", "The Radio" ve Metallica şarkıları. Şu anda aklımda JS11 var. İki farklı JS11 modeli var; bu modeller arasındaki farklar nelerdir? Sizce JS11 alınır mı? Yoksa JS11 yerine ne önerirsiniz? Bütçem 9 bin TL. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

JS11 sahibiyim 6 yıl önce 1000 liraya almıştım fiyata bak :D Ben seviyorum her türlü müzik için uygun. Söylediğin gruplar için de uygun. Yanına da bir Marshall amfi çekersen tadından yenmez. USB kablosu da alırsan Rocksmith oynayarak öğrenirsin.
Jackson pişman etmez. Özellikle tremolo kolu çok keyifli :D Tabii gitarlar hakkında daha çok şey bilen birisi beni yanıltabilir ben sadece hobici gözüyle bakıyorum.

JS11 sahibiyim 6 yıl önce 1000 liraya almıştım fiyata bak :D ben seviyorum her türlü müzik için uygun. Söylediğin gruplar için de uygun. Yanına da bir Marshall amfi çekersen tadından yenmez. USB kablosu da alırsan rocksmith oynayarak öğrenirsin.
Jackson pişman etmez. Özellikle tremolo kolu çok keyifli :D tabii gitarlar hakkında daha çok şey bilen birisi beni yanıltabilir ben sadece hobici gözüyle bakıyorum.
Dedikleriniz güzel, güzel de, amfi fiyatlar uçmuş gidiyor.

Bugünden itibaren aşırı derecede gitarlara ilgim arttı ve bu yüzden bir elektrogitar almak istiyorum. Şu şarkıları çalmak istiyorum: "where ıs my mind", "the radio" ve Metallica şarkıları. Şu anda aklımda JS11 var. İki farklı JS11 modeli var; bu modeller arasındaki farklar nelerdir? Sizce JS11 alınır mı? Yoksa JS11 yerine ne önerirsiniz? Bütçem 9 bin TL. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Amfiye bütçen var mı da elektroya bu kadar para ayırdın?

Son düzenleme:
UMC22 bile 2.7K olmuş, ikinci ele girilmedikçe bir şey çıkmaz gibi adam gibi ses veren.
Başlangıçta en dandirik ses kartıyla bile bir şeyler yapılır ben hala anakartın ses kartıyla çalıyorum ama kayıt falan yapamıyorsun, rezil. Sadece çalmak için bütçe yoksa UM2 falan var hala.

Amfi işi zaten yamuk, ikinci elde bile cep amfisi olmayan amfilerin hepsi en az 2-2.5K.

Başlangıçta en dandirik ses kartıyla bile bir şeyler yapılır ben hala anakartın ses kartıyla çalıyorum ama kayıt falan yapamıyorsun, rezil. Sadece çalmak için bütçe yoksa UM2 falan var hala.
UMC22 zaten her amaçla gayet kafi bir ses kartı ayarlayabilene de UM2 bile 1.6K olmuş.

Anakart ses kartı da piyango işi, kimisinde lanetcyden ömrün kayıyor, ASIO ayarlamak zaten ölüm gibi.