Bütçe
900 - 1000TL

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Son kez bu kategoride konu açıyorum. Tam diyorum güzel bir ürün buldum biri çıkıp o kalitesiz alma diyor. Her neyse. Bana 900-1000 TL arasında bir gamepad lazım. Kalitesi o kadar önemli mi bilmiyorum FPS oyunları oynamayacağım. Sadece FIFA, pes ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Aslında aklımda F710 vardı fakat hiç rahat değil diyorlar ve eski olmasına rağmen pahalı. Monster Pusat Clutch baktım onda da %20 ölü bölge sorunu var mış. Bu ölü bölge oynanışa çok etki eder mi? Yani FPS oynamayacağım sonuçta. Gamepad önerebilir misiniz? Ama yurt dışı olmasın 1 ay sonra getiriyorlar.

8BitDo alın. Bu fiyata TR'de düzgün ürün yok, anca F710 alırsınız.
Aliexpress ya da Amazon 10 bilemedin 13 günde getiriyor. 30 gün beklemiyorsunuz.

Haklısın 25 gün bekliyorum.
1719659333535.webp

Biliyorum çoğu kişi rahat değil demiş diye belirtmişsiniz ama 9 aydır F710 kullandım yaklaşık 6 sene de DualShock 4 kullanmış biri olarak söyleyebilirim. Rahatlık konusunda aralarında bir fark yok bana kalırsa. F710'un tek sıkıntısı bulunuyor. Sağ ve Sol analoglarda (Hangisini daha çok kullandığınıza göre değişiyor.) iç kısımdaki plastik yalama yapıyor ve oynama yapıyor. Ama şöyle bir güzellik var Logitech ile ilgili kendileri bu durum oluştuğu zaman eğer garanti talebinde bulunursanız. Eskisini istemeden yenisini gönderiyorlar. Bu fiyata iki adet F710 kullanmış oluyorsunuz.

Biliyorum çoğu kişi rahat değil demiş diye belirtmişsiniz ama 9 aydır F710 kullandım yaklaşık 6 sene de DualShock 4 kullanmış biri olarak söyleyebilirim. Rahatlık konusunda aralarında bir fark yok bana kalırsa. F710'un tek sıkıntısı bulunuyor. Sağ ve Sol analoglarda (Hangisini daha çok kullandığınıza göre değişiyor.) iç kısımdaki plastik yalama yapıyor ve oynama yapıyor. Ama şöyle bir güzellik var Logitech ile ilgili kendileri bu durum oluştuğu zaman eğer garanti talebinde bulunursanız. Eskisini istemeden yenisini gönderiyorlar. Bu fiyata iki adet F710 kullanmış oluyorsunuz.
İkisi de ergonomi olarak patates ürünler çünkü.

İkisi de ergonomi olarak patates ürünler çünkü.
Xbox 9. nesil kontrolcüsünü de kullandım. Bana DualShock tarzı kontrolcüler daha rahat geliyor. Tamamen kişiye bağlı bir durum ben de dpadin bulunduğu yerde analog olmasından nefret ediyorum ve inanılmaz rahatsız buluyorum. Özellikle rekabetçi oyun oynayan insanların da DualSense veya DualShock tercih ettiğinden eminim.