emre259

Uzman
Gezinirken karşıma bu ve benzeri hesaplar çıkıyor, Türk olduğumdan dolayı herhalde aynı kafede oturup kazanç hesabı yapar gibi merak ediyorum. Bu hesap köpeklere yardım içeriği paylaşıyor, para istemiyor ancak abonelik istiyor.

Screenshot_20250814_190318_Instagram.webp

12.500 abonesi ve 33 TL ücreti var. 412.000 TL para yapıyor kabaca. Vergisi komisyonu %50 olsa, 200.000 TL günümüz şartlarında ciddi bir para. Bu hesaplanan kazançlar ortalamada doğru olur mu?

Sosyal medyada bu içerikler duygu sömürüsü ve cinsellik tarafında ağır basıyor. Bana göre bir köpeğin sucuklu pide yemesi ilginç. İçi boş içerik. Yine de sevabı kendine olsun diyelim.

Fikirleriniz nedir? YouTube ile yarışır gibi gözüküyor gelecekte.

32,99 TL'ye kendiniz A101'den kedi maması alıp besleyebilirsiniz kedileri. Bunlara güven olmuyor genelde.
Aslında en doğrusu bu ama insanlar bunu fark etmiyor. Adam 150 Bin cebe 200 bin devlete ve siteye, 50 bin köpeklere harcıyor muhtemelen. Çok yanlış. 1 kg mama 150 TL. Al evinin önüne koy.

@emre259, sokakta köpek beslenmesine karşıyım da kediler için yapılabilir. Köpekler sonra saldırgan oluyor. Başıboş sokak köpeği ve kedisi olamaz.
Zaten başıboş hayvan sevdalısı değilim, ne yazık ki yetkili kimse herhangi bir olaya el atmıyor. Ben uzun süredir köpeklerden korkmamama rağmen yaklaşmıyorum. Kedileride uzaktan işte merhaba merhaba. Evimde sokak kedisi besliyorum ama.

6.5 milyon TL ciro yapıyor, örümcek korktun mu?'dan nereye vay be. En ilginç kısmı orasını burasını tamamen açmıyor. Millete dekolte veriyor ve 80 bin kişi kapısında.