truechampion

Üyecik
Acer A13-53G laptopum var. Rufus üzerinden PC'yi formatladım başta her şey normaldi bayağı test ettim. Sonra arada aniden mavi ekran veriyor bu hatalar oluyor. İlk mavi ekranda bazı driverları silip yükledim çakışan var mı diye baktım.Sonra SFC /scannow yaptım onda da bozuk birkaç şeyi düzeltti fakat bu sefer de mavi ekranda başka bir hata verdi. Bir de mavi ekran hataları için minidump ayarı açıktı fakat öyle bir klasör ve hataya dair hiçbir şey yoktu.

Format atarken de direkt Boot Menu'den mi format atmalıyım yoksa önceliği USB belleğe verip mi? Çünkü reset atıyor bu sefer de tekrar başlatıyor ne önerirsiniz?

NOT: Format atmadan önce BIOS ekranından Legacy mi UEFI mi bakmamıştım disk bölüm düzenine baktığımda GPT'ydi acaba bu yüzden bu hatalar olabilir mi?

Yardımcı olabilir misiniz?

Aldığım mavi ekran hataları:
UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION
CRITICAL_PROCESS_DIED

Dosya Ekleri

• hata1.1.webp
    hata1.1.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 71
  • hata1.webp
    hata1.webp
    125,4 KB · Görüntüleme: 50
  • hata2.webp
    hata2.webp
    150,8 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız hatalar ve döküm dosyasının oluşturulamaması sorunun depolama kaynaklı olduğuna işare.

Format atmadan önce klavye çalışmıyordu, driver ve Regedit'ten birkaç değişiklik yaptım düzeldi fakat şimdi böyle olması çok garip. Neden oldu bilmiyorum. Bunun için ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör: