Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, yaklaşık 4 senedir bu illet ilaçlar ile yaşıyorum evet biraz fayda etti çoğu takıntımı yendim. Ancak bu ilaçlar beni bitiriyor sürekli uyku hali sürekli bulantı kusma ya arkadaşlar bu ilaç ile yolda yürüyemez hale geldim arkadaşlarım çağrıyor dışarı çıkamıyorum ilaç yüzünden çünkü ilaç beni daha kötü yapıyor bu ilaçları içtiğim zaman sanki güneşi hiç göremiyorum sanki dışarısı hep karanlık hiç aydınlık bir yer yok gibi. Bende ilaçları ailem gizli şekilde kestim 2 hafta boyunca kullanmadım ve cennet gibi hayatım olmaya başladı. Sanki güneş ışığını yeniden görebiliyormuşum gibi artık dışarı çıkma isteğim de gelmişti ve çıktım gezdim yani 2 hafta boyunca o karanlıktan çıktım çok güzel hayatım olmuştu uyku düzenim yerine gelmişti bu ilaçları içmediğim zaman ancak bu ilaçları kullanırken uyku düzenim hiç iyi değildi akşam yatardım sabah 3-4'e kadar ölü gibi yatardım. Ailem ilaç kullanmadığımı anladı şöyle anladı uzun zamandır psikiyatri ilaç yazdırmaya gitmiyordum bu ilaçlar neden bitmiyor dediklerinde itiraf etmek zorunda kaldım aileme durumu anlattım daha iyiyim diye ama dinletemedim. Beni şu şekilde tehdit ediyorlar eğer ilaçları içmezsen seni akıl hastanesine yatırırız dediler. Ne yapmalıyım yaşım 21 bu arada.

Doktorun zaten önceki sorunlarından kurtulduğunu görünce kesmesi gerekirdi tavsiyem doktorunla bu konuyu konuş. Onu geçtim aileniz sizi gidip de zorla yatıramaz zaten bundan önce bir teste giriyorsunuz ki durumunuz gerçekten ağırsa hastane tedavisinde karar veriliyor.

Arkadaşlar, yaklaşık 4 senedir bu illet ilaçlar ile yaşıyorum evet biraz fayda etti çoğu takıntımı yendim. Ancak bu ilaçlar beni bitiriyor sürekli uyku hali sürekli bulantı kusma ya arkadaşlar bu ilaç ile yolda yürüyemez hale geldim arkadaşlarım çağrıyor dışarı çıkamıyorum ilaç yüzünden çünkü ilaç beni daha kötü yapıyor bu ilaçları içtiğim zaman sanki güneşi hiç göremiyorum sanki dışarısı hep karanlık hiç aydınlık bir yer yok gibi. Bende ilaçları ailem gizli şekilde kestim 2 hafta boyunca kullanmadım ve cennet gibi hayatım olmaya başladı. Sanki güneş ışığını yeniden görebiliyormuşum gibi artık dışarı çıkma isteğim de gelmişti ve çıktım gezdim yani 2 hafta boyunca o karanlıktan çıktım çok güzel hayatım olmuştu uyku düzenim yerine gelmişti bu ilaçları içmediğim zaman ancak bu ilaçları kullanırken uyku düzenim hiç iyi değildi akşam yatardım sabah 3-4'e kadar ölü gibi yatardım. Ailem ilaç kullanmadığımı anladı şöyle anladı uzun zamandır psikiyatri ilaç yazdırmaya gitmiyordum bu ilaçlar neden bitmiyor dediklerinde itiraf etmek zorunda kaldım aileme durumu anlattım daha iyiyim diye ama dinletemedim. Beni şu şekilde tehdit ediyorlar eğer ilaçları içmezsen seni akıl hastanesine yatırırız dediler. Ne yapmalıyım yaşım 21 bu arada.
Ben de psikiyatri ilaçları kullanıyorum günde 3 tane. Bu dediklerin bende de oluyor. Halsizlik ve uykusuzluk yapabiliyor. (Her zaman değil.) Ayrıca ailenle artık kavga etmelisin bence kendini bu kadar ezdirme.

Hocam devlete gidiyorsanız acı çekmeniz gayet normal bende 3 yıl çile çektim, takıntılarıma iyi geliyordu ilaçlar ama gelme sebebi ruhsuz bir zombi yapmalarıydı. Özele geçtiğimden beri daha canlıyım ve iyi bir hastane olduğunu düşünüyorum gittiğim yerin. İlaçları direkt kesip dayanabilmeniz müthiş bir şey ama bir o kadarda tehlikeli. Gidebilirseniz özele gidin ama iyi olmasına da dikkat edin gittiğiniz yerin. Akıl hastanesinde kesinlikle yatmayın ailenizle konuşun. Çok kötü bir deneyim "deli" diyebileceğimiz insanların arasında çok masum kalmıştım ben çünkü daha çok madde bağımlısı, Bipolar ve Şizofreni hastaları var.

Doktorun zaten önceki sorunlarından kurtulduğunu görünce kesmesi gerekirdi tavsiyem doktorunla bu konuyu konuş. Onu geçtim aileniz sizi gidip de zorla yatıramaz zaten bundan önce bir teste giriyorsunuz ki durumunuz gerçekten ağırsa hastane tedavisinde karar veriliyor.
Direkt yatırılıyorsunuz hocam ya, ben intihara teşebbüs ettiğimde 2 gün yoğun bakımda kaldım sonrasında ailem direkt yatmamı istemişti ve bana soruldu ister misin diye evet dedim merak ettiğimden ancak her türlü yatırılacakmışım zaten :D. Bir tane Bipolar abi vardı sinir hastası gibi gözüküyor nadiren ama Bipolar işte ve dışarıdan çok normal gözüküyor ancak ailesi direkt istediğinden yatırılıyor. Demek istediğim ailesi anlatır ederse yatma ihtimali var ne kadar ağır olmasa bile durumu.

Hocam sana net bir şey söyleyeyim bu ilaçların akıl almaz seni "zihinsel özürlü" yapmaya götüren yan etkileri var ve bu maalesef "kalıcı" oluyor. İlaçlardan mutlaka kurtulman lazım, antipsikiyatriyi mutlaka araştırman lazım (bunu yabancı kaynaklardan da araştır) ve sağlık sisteminde zorla asla hiçbir şey yapılmayacağını da sağlık hukukunu araştırarak net olarak bulabilirsin. Ailen sana hiçbir şey yapamaz, böyle bir şeye hakları yok, hiçbir psikiyatr, hiçbir hastane sana zorla ilaç ve zorla yatış kararı veremez.
arkadaşlar çok detay vermek istemiyorum fakat organik yani (doğal) doğuştan olanlar hariç hiç bir psikolojik sorunu olan insannın "beyin kimyasın da" sorun yoktur..
psikiyatri temel olarak yanlıştır. insanlardaki sorun "insan ilişkileri ve yaşadıkları yaşam ile ilgilidir" ve bu çok farklı şekilde çözülür , terapi olabilir toxic insanları yani onun psikolojisini bozan insanları hayatından çıkarmak olabilir, yaşam kalitesini yükseltmek istedği yaşamı bir nebze vermek olabilir fakat asla bu "ilaç" değil.. ilaçlar beyni tahmin edemeyeceğiniz şekilde "bozuyor" kötüsü geri dönüşümsüz.. psikiyatri "kandırmacadır"
https://x.com/taperclinic/status/1849401552760340653 taperclinic ( x ) te her paylaşımını okuyun.

Son düzenleme:
@5729, Xanax bir ilaç adı. Kendisi bir Alprazolam maddeli bir ilaç. Onu sevdiği için kullanmış olabilir.

Konuya gelince, @Oltran'ın dediği gibi, böyle aileler sorarsan iyilik için yapıyoruz derler. Fakat psikiyatrik ilaçların fazlası iyi değildir ve çoğu sadece yatıştırıcıdır.

Aileni polise ihbar et.