Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, yaklaşık 4 senedir bu illet ilaçlar ile yaşıyorum evet biraz fayda etti çoğu takıntımı yendim. Ancak bu ilaçlar beni bitiriyor sürekli uyku hali sürekli bulantı kusma ya arkadaşlar bu ilaç ile yolda yürüyemez hale geldim arkadaşlarım çağrıyor dışarı çıkamıyorum ilaç yüzünden çünkü ilaç beni daha kötü yapıyor bu ilaçları içtiğim zaman sanki güneşi hiç göremiyorum sanki dışarısı hep karanlık hiç aydınlık bir yer yok gibi. Bende ilaçları ailem gizli şekilde kestim 2 hafta boyunca kullanmadım ve cennet gibi hayatım olmaya başladı. Sanki güneş ışığını yeniden görebiliyormuşum gibi artık dışarı çıkma isteğim de gelmişti ve çıktım gezdim yani 2 hafta boyunca o karanlıktan çıktım çok güzel hayatım olmuştu uyku düzenim yerine gelmişti bu ilaçları içmediğim zaman ancak bu ilaçları kullanırken uyku düzenim hiç iyi değildi akşam yatardım sabah 3-4'e kadar ölü gibi yatardım. Ailem ilaç kullanmadığımı anladı şöyle anladı uzun zamandır psikiyatri ilaç yazdırmaya gitmiyordum bu ilaçlar neden bitmiyor dediklerinde itiraf etmek zorunda kaldım aileme durumu anlattım daha iyiyim diye ama dinletemedim. Beni şu şekilde tehdit ediyorlar eğer ilaçları içmezsen seni akıl hastanesine yatırırız dediler. Ne yapmalıyım yaşım 21 bu arada.