Bütçe
1500

Serhat .s

Uzman
Merhaba, yeni klavye alacağım aklımda başlıktaki 3 model var. Bütçem çok kısıtlı 1.5k falan. XPG Summoner alacağım galiba ama bir yandan da aklım scope RX te kaldı optik Switch'ten dolayı. ASUS için paramı toplamam lazım birkaç hafta. XPG alınır mı sizce? ASUS ile arasında çok fark var mıdır? Veya Ajazz AK873 mü tercih etmeliyim.
@kaisersoze

@144 hocam nerdesiniz özlettirdiniz kendinizi diğer forumda hiç görmüyorum sizi. Siz de bir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, yeni klavye alacağım aklımda başlıktaki 3 model var. Bütçem çok kısıtlı 1.5k falan. XPG Summoner alacağım galiba ama bir yandan da aklım Spoce RX'te kaldı optik Switch'ten dolayı. ASUS için paramı toplamam lazım birkaç hafta. XPG alınır mı sizce? ASUS ile arasında çok fark var mıdır? Veya Ajazz AK873 mü tercih etmeliyim.
@kaisersoze

@144 hocam nerdesiniz özlettirdiniz kendinizi diğer forumda hiç görmüyorum sizi. Siz de bir yardımcı olursanız sevinirim.
Diğer forumda Aralık'a kadar yokum. Summoner alıyorsanız Silver olanına bakabilirsiniz. @Toby Fox

Diğer forumda aralık'a kadar yokum. Summoner alıyorsanız Silver olanına bakabilirsiniz. @Toby Fox

Evet şimdi hatırladım yasaklanmıştınız galiba. Dün ben de 2 konu açtığım için 2 gün ceza yedim modları çok saçmalamaya başladı. XPG Summoner pişman eder mi sence para biriktirip scope RX almaya değer mi yoksa XPG Summoner yeterli olur mu şu anki klavyem Game Booster Core06b.

@144

Son düzenleme:
Evet şimdi hatırladım yasaklanmıştınız galiba. Dün ben de 2 konu açtığım için 2 gün ceza yedim modları çok saçmalamaya başladı. XPG Summoner pişman eder mi sence para biriktirip scope RX almaya değer mi yoksa XPG Summoner yeterli olur mu şu anki klavyem Game Booster Core06b.

@144
Silver olanını alabilirsiniz daha iyi olur XPG Summoner özelinde. Endless Kaan'ın önerisini beklemek daha mantıklı.

@144
Silver alırsanız çok hassas switch olduğunu unutmayın, ufacık ellemede bile tetiklenir. Tamamım diyorsanız alabilirsiniz.