Llama

Yetkin
İyi Sosyaller,
Şimdiye kadar TurkNet'in web sitesinden altyapımı sorguladığımda hep yaklaşık 50Mbps download, 8 Mbps upload civarı olduğunu görüyordum. Bugün sorguladığımda 53 Mbps download, 15 Mbps upload gösteriyor fakat aşağıda aylık fiyata 200TL ek ile 1000 Mbps download, 50 Mbps upload olan bir pakete geçebileceğim yazıyor. Şu an TurkNet'in 50 Mbps download, 8 Mbps upload paketini kullanıyorum. 5-6 ay önce çevremdeki binaların neredeyse hepsinde fiber altyapı olduğunu görünce binama altyapı çekilmesi için Türk Telekom'a dilekçe vermiştim. Acaba altyapım 1000 Mbps internet destekliyor mu? Dilekçe verdiğimden beri binamda hiç altyapı çalışması olduğunu vs. hatırlamıyorum.

1772308162861.webp

1772308184713.webp

Buradan sorgular mısınız?

Bu siteden bildiğim adresleri kontrol ettim, Superonline FTTb olan yerleri göstermiyor hocam.

100 Mbps göstermesi garip, Fiber altyapıda 1000 göstermesi lazım normalde.

Bu siteden bildiğim adresleri kontrol ettim, Superonline FTTb olan yerleri göstermiyor hocam.
Superonline'ı birkaç site hariç hiçbir yer göstermiyor zaten hocam.

Yeni çekilen bir altyapının 1000 Mbps gözükmemesi garip. Belki operasyonel durumlardan dolayı geçicidir. Son kez bu sekmeden sorgulama yapın. VDSL ise Hipernet, fiber ise Fibernet sonucu verir.

100 Mbps göstermesi garip, Fiber altyapıda 1000 göstermesi lazım normalde.
Superonline'ı birkaç site hariç hiçbir yer göstermiyor zaten hocam.

Yeni çekilen bir altyapının 1000 Mbps gözükmemesi garip. Belki operasyonel durumlardan dolayı geçicidir. Son kez bu sekmeden sorgulama yapın. VDSL ise Hipernet, fiber ise Fibernet sonucu verir.

Hipernet sonucunu aldım. Üst sokaktaki arkadaşımın Gigaspeed'teki sonucu 1000Mbps, TT sitesindeki sonucu Fibernet, TurkNet'in sitesindeki sonucu 100Mbps ve kendisi 1000Mbps internet kullanıyor şu an.