Ne arama yapabiliyorum ne de mesaj. Desteğe bağlanmayı deniyorum, ancak robot doğrulamasını yaptıktan sonra "şu anda canlı destek bağlanmıyor" mesajını alıyorum. Sizde de durum aynı mı?
Sizin için denedim. 10 saniye içerisinde hemen bir müşteri hizmetleri sohbete katıldı ve sorduğum soruya 6-7 saniye içerisinde cevap verildi. Belki seçtiğiniz konudan dolayı müşteri hizmetlerine bağlanamıyor olabilirsiniz. Gerekirse yanlış konu seçin öyle deneyin. Umarım işe yarar.
Bahsettiğim olay. Kara listeye düşmüşsünüz.
Spamdan dolayı kara listeye düşmüşsünüzdür. Ara sıra bende de oluyor. 1-2 gün bekleyin, çözülmezse Amazon'a X'den yazın, kara listeden kaldirilirsijiz. Bana çok bağlantı yapıldığında spamdan dolayi kara listeye düşüldüğünü belirttiler.
X'den yazın, baglanamadiginizi ve bu hatayı aldiginizi soyleyin. Gerekli işlemler yapılır.Bayağıdır hiç aramıyordum, bugün ilk denememde ulaşamadım. En son ne zaman Amazon müşteri hizmetlerine bağlandım fikrim yok.
Uzun zamandır denemiyordum.
X'den yazın, baglanamadiginizi ve bu hatayı aldiginizi soyleyin. Gerekli işlemler yapılır.
@AmazonHelp.