Eskiden bazı ürünlerde değişim seçeneği çıkıyordu, artık hiçbir üründe çıkmıyor.
Canlı desteğe sorduğumda da değişim olayının kaldırıldığını söylediler.
Yani elinize ulaşan ürün bozuk ise ve ürüne zam gelmişse maalesef ya ürünü o haliyle kullanacaksınız, ya da iade edip tekrar alamayacaksınız
Bu olay yüzünden mağdur edilmiştim daha önceden, şimdi her üründen kalkmış:
Türkiye'de Amazon kullanılmaz..
Canlı desteğe sorduğumda da değişim olayının kaldırıldığını söylediler.
Yani elinize ulaşan ürün bozuk ise ve ürüne zam gelmişse maalesef ya ürünü o haliyle kullanacaksınız, ya da iade edip tekrar alamayacaksınız
Bu olay yüzünden mağdur edilmiştim daha önceden, şimdi her üründen kalkmış:
TPLink UB500 almıştım, ucu yamuk geldi ezik geldi. Amazon'a yazdım diyorum ürünü size göndereyim ürünü değişin diyorlar olmaz maalesef falan. İade olur diyorlar iade edip tekrar alsam ürüne zam gelmiş o da mümkün değil. Neden değişim olmaz diye soruyorum yüzüme kapatıyorlar sohbeti.
Kısacası al şu kusurlu ürünü kullan demek istiyorlar. Bu olayı geçtim aynısını bir kez daha yaşadım şu konuda:
techolay.net
Çevremde de bu sorunu yaşayanlar var Amazon'da. Amazon'un o iyi müşteri desteği artık maalesef bitmiş. Eski...
Kısacası al şu kusurlu ürünü kullan demek istiyorlar. Bu olayı geçtim aynısını bir kez daha yaşadım şu konuda:
Amazon tarafından dolandırıldım!
Amazon'dan aldığım SanDisk Ultra Fit USB belleğim hem paketi halde geldi, hem kalıcı çizikli geldi, hem de asla bilgisayara girmiyor. (Birçok bilgisayarda denedim.) Ayrıca sahte olduğunu da düşünüyorum, çünkü SanDisk'in paketlemesi böyle değildi. İade istediğimde ürün şu an 153 TL, Amazon diyor...
Çevremde de bu sorunu yaşayanlar var Amazon'da. Amazon'un o iyi müşteri desteği artık maalesef bitmiş. Eski...
- Toby Fox
- amazon eski
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Türkiye'de Amazon kullanılmaz..