AMD kartlar aslında mining performansı olarak kötüydü. RX 6600 popülerdi çünkü çok az güç tüketiyordu. 6700XT kullandığım zamanlarda o tarz sorunlar yaşamadım. RTX 2060 kullanıyorum ve kayıt alırken saçma sapan ses kaymaları yaşıyorum Windows sorunu sanırım. Eğer uyguna AMD kart bulamazsam 3070 ya da 3080 alacağım uyguna bulursam 3060 Ti da olabilir ama fiyatları saçmaca yüksek ve daha önce kullandım. Kasa+PSU+ekran kartı alıp PC dönemimi uzunca kapatmak istiyorum. 8400F kullanıyorum 3080 gibi kartlar 2K da sorun yaratmaz ama bazı periler gelip beni zorlayabilirler o yüzden ucuza kapatmak istiyorum. Aslında sormam gereken konu nereden ucuz ekran kartı alabilirim olmalıymış

. Zamanında 5700X3D+3080 Ti'lı sistemim vardı ama ben kimim ki deyip satmıştım. Birisi çıkıp artık derdini seveyim arkadaş diyecek sanırım.
Editle aşırı işim yok telefonumla hallediyorum zaten ve o işler için keyfi olarak tablet alacağım. Yayın açarken codec üzmesin o yeterli; zaten profesyonel değilim fakat 20-30 kişi takılırken izleyici sorunsuz izlesin isterim. Yaşadığım yerde 3070 bakıyorum 3080 fiyatında 6700XT bakıyorum hep korozyonlu. Face gruplarında uyguna oluyor diyorlar ama düzgün grup bulamıyorum.