Antalya'da Netspeed vs Millenicom

Hocam firmaların çoğu altyapıyı Türk Telekom üzerinden alıyor fakat TTNET taahhütlü olduğu için tercihim olmuyor. Bir arıza olduğunda tüm altyapıyı kullananlar zararını görüyor. Buna Netspeed Millenicom TurkNet diye ayrım yapamıyoruz.

Hocam peki taahhütlü olduğu zaman gün geldikçe yavaşlatma vs. gibi işlemler oluyor mu yani çünkü ailem evde taahhütlü internet istiyor ben her ne kadar istemesem de.

Hocam peki taahhütlü olduğu zaman gün geldikçe yavaşlatma vs. gibi işlemler oluyor mu yani çünkü ailem evde taahhütlü internet istiyor ben her ne kadar istemesem de.
Onun garantisini hiçbir firma veremez hocam ya. TürkNet 2 yıl boyunca 100 MBps internet verdi daireye ama geçen ay dalgalanmalar meydana geldi 88'e sabitleyelim dediler. E öyle olunca da eve gelen internet 75'e düştü ben de sinirlendim başka bir sağlayıcıya geçtim. Taahhüt olunca uğraştırıyor. Ben yıllarca TürkTelekom tarafında çok sıkıntı yaşadım ama şu an sorun yaşayanlara pek denk gelmiyorum fakat adı benim için bir kere lekelendi. Taahhüt'ün tek güzel yanı sabit fiyat olması. Onun dışında Millenicom için örnek verirsem 4 ay sabit fiyat kampanyası vardı ben onunla geçmiş bulundum. Her an ne olacağı belli olmuyor.

Hocam bir de Türk Telekom konusunda ne düşünüyorsunuz onlardan alıyor işin sonucunda Millenicom altyapıyı.

Hocam bu iş altyapıda değil POP noktalarında değişiyor. Ben de aynı altyapı düşüncesi ile Netspeed'e geçmiştim POP noktası çıkışımın Adana olması yüzünden ping sorunları yaşadım. Antalya için Millenicom Konya POP noktasını kullanıyor diye duymuştum bence Millenicom geçin Netspeed yerine. Adana olmasındansa Konya olması iyidir bence.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt