Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Her ne kadar ℅50 üstü zam gelsede fiyatlar hala kabul edilir derecede.

Yanlış bilgi: "Ses kalitesi de aynı zaten." ifadesi yanlış. Deezer, en fazla 1411 kb/s veri aktarımı yapabilir iken Apple Music 24 bit 192 kHz, yani 9216 kb/s ses aktarımı yapabilir. Dolayısıyla ses kaliteleri aynı değil.
Fiyatın kesinlikle değeceğini düşünmüyorum Android Windows kullananlar için. Arayüzü berbat, Windowsta zaten sürekli çöküyor. Öneriler Spotify kadar iyi değil. Zaten ucuz bir hoparlörüm var. ALAC bir ses kalitesinin benim için hiçbir önemi yok. Telefonda iyi müzik dinlemek istersem Deezer kullanırım en azından düzgün arayüzü olur. Ses kalitesi de aynı zaten.

Ayrıca telefonla bilgisayar arasında senkronizasyon kuramadıkları sürece hiçbir güç beni Spotify kullanmaktan alı koyamaz muhtemelen.

Harbi bunu niye hiçbir firma beceremiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatın kesinlikle değeceğini düşünmüyorum Android Windows kullananlar için. Arayüzü berbat, Windowsta zaten sürekli çöküyor. Öneriler Spotify kadar iyi değil. Zaten ucuz bir hoparlörüm var. ALAC bir ses kalitesinin benim için hiçbir önemi yok. Telefonda iyi müzik dinlemek istersem Deezer kullanırım en azından düzgün arayüzü olur. Ses kalitesi de aynı zaten.

Ayrıca telefonla bilgisayar arasında senkronizasyon kuramadıkları sürece hiçbir güç beni Spotify kullanmaktan alı koyamaz muhtemelen.

Özelliği daha çok dolby

Fiyatın kesinlikle değeceğini düşünmüyorum Android Windows kullananlar için. Arayüzü berbat, Windows'ta zaten sürekli çöküyor. Öneriler Spotify kadar iyi değil. Zaten ucuz bir hoparlörüm var. Alac bir ses kalitesinin benim için hiçbir önemi yok. Telefonda iyi müzik dinlemek istersem Deezer kullanırım en azından düzgün arayüzü olur. Ses kalitesi de aynı zaten.

Android'de iyi çalışıyor ama Windows'ta o kadar iyi değil haklısınız. İyi ses kalitesini dinleyebilecek olanlar alır. Ama onun dışındakiler bence YT premium daha iyi olur. Kütüphane geniş, algoritma fena değil ve normal YT'yi reklamsız izliyorsun. Fiyatı tuzlu 70 TL ödüyorum ama değiyor en azından. Bir de YT Music için tarayıcı eklentisi kurmadan ayrı uygulama yapsalar daha iyi olur.

Android'de iyi çalışıyor ama Windows'ta o kadar iyi değil haklısınız. İyi ses kalitesini dinleyebilecek olanlar alır. Ama onun dışındakiler bence YT premium daha iyi olur. Kütüphane geniş, algoritma fena değil ve normal YT'yi reklamsız izliyorsun. Fiyatı tuzlu 70 TL ödüyorum ama değiyor en azından. Bir de YT Music için tarayıcı eklentisi kurmadan ayrı uygulama yapsalar daha iyi olur.

Tarayıcı eklentisi derken web API mi? Bence gereksiz Spotify da web kullanıyor şu an