Arctic Liquid Freezer 3 360mm, Fractal design focus 2 kasaya sığar mı?

Sıvı soğutucu kullanmadığım için bu videoya göre yorum yapacağım 2 - 3 derece belki oynar gibi düşünüyorum.Videoda 1 saatlik benchmark yaparak test etmişler 170 wattlık 7950x işlemci ile .

Kasa içine sıcak hava üfleyen setup her zaman sıkıntı çıkarabilir. RAM'ler, anakartın değişik kısımlarında derece ölçer vs. yok. Oralarda sıcaklıklar ne oluyor Allah bilir. Arctic Liquid Freezer 360 alacaktım ve senin gibi kasa bakıyordum. Şunu gözüme kestirmiştim:
Dikkat etmen gereken şey üst radyatör montaj kısmı ya anakarta çok uzak olacak ya da kasa enli olup radyatör vidalama yeri yan cam panele yakın olacak.

Kasa içine sıcak hava üfleyen setup her zaman sıkıntı çıkarabilir. RAM'ler, anakartın değişik kısımlarında derece ölçer vs. yok. Oralarda sıcaklıklar ne oluyor Allah bilir. Arctic Liquid Freezer 360 alacaktım ve senin gibi kasa bakıyordum. Şunu gözüme kestirmiştim:
Dikkat etmen gereken şey üst radyatör montaj kısmı ya anakarta çok uzak olacak ya da kasa enli olup radyatör vidalama yeri yan cam panele yakın olacak.
Öndeki fanları yukarıya almayı düşünüyorum 2 adet 140mm var.

Isınan bir işlemci o. Ama üstteki videodaki işlemci 170 watt sizinki 120watt render almayacaksan eğer, yeterli olacağını düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi deneyimi olanlar varsa yorum yapabilirler tabii ki.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt