Asus ROG Strix G16 alınır mı?

Bütçe
60.000-70.000 TL

wqte

Üyecik
Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum, hem üniversitede kullanacağım hem oyun oynayacağım. Bütçem 60-70 bin lira arasında. Hepsiburada'da şöyle bir bilgisayar buldum. Sizce alınır mı? Benzer bütçedeki farklı önerilere de açığım. Fakat ROG STRIX istiyorum, soğutması ve fanının sessiz çalışması konusunda daha başarılı olduğunu biliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2023 4070 modeli var i7 13650HX çok fazla ısınıyor ama bu oyunlardaki FPS'e yansımıyor yani drop thermal kısma vs olmuyor bunu bilerek al çoğu oyunu 85-95 derece arası oynarsın işlemci sıcaklığı olarak. Ekran kartı genel olarak serin çalışıyor. Özelliklerinden vs memnunum ses ekran kalitesi performansı güzel.

Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum, hem üniversitede kullanacağım hem oyun oynayacağım. Bütçem 60-70 bin lira arasında. Hepsiburada'da şöyle bir bilgisayar buldum. Sizce alınır mı? Benzer bütçedeki farklı önerilere de açığım. Fakat ROG STRIX istiyorum, soğutması ve fanının sessiz çalışması konusunda daha başarılı olduğunu biliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Alinmaz. Butce cikarsa 5070 veya 5070 Ti ASUS veya MSI alabilirsin.

Butce cikmazsa.

Hocam game garajın laptoplarına da bakmıştım. Fiyat / bileşen olarak çok mantıklı geldi fakat ana amacım üniversite olduğundan dolayı sessiz çalışma durumuna ve soğutmasının iyi olması konusunda pek güvenemedim. Daha yeni yeni piyasaya atılayan bir marka.

Hocam game garajın laptoplarına da bakmıştım. Fiyat / bileşen olarak çok mantıklı geldi fakat ana amacım üniversite olduğundan dolayı sessiz çalışma durumuna ve soğutmasının iyi olması konusunda pek güvenemedim. Daha yeni yeni piyasaya atılayan bir marka.
O zaman butce cikip MSI veya ASUS alin. Ya da piyasanin duzelmesini bekleyin.

Valla daha fazla beklemek istemiyorum hocam. Diğer attığınız MSI Vector bilgisayarların fan sesi nasıldır rog ile karşılaştırdığımızda? bir bilginiz vsr mı?
ROG'dan daha az isiniyor ve daha az ses cikaracaktir. Fakat uygulamasi uzerinden sessiz moda alirsaniz zaten ses gelmez dogru duzgun. Cok takilmayin.

ASUS'un AMD işlemcilerine bakarsan daha iyi olur Intel hx işlemciler işlemciyi Full kullanıyor undervolt yapsanda aşırı işe yaramıyor. Fazla ısınıyor.

Şimdiden teşekkürler.

Çok pahalı.

Şu 70 bin TL civarına düştüğünde alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt