ASUS TUF A15 vs Lenovo LOQ

Bütçe
35.000 TL
Lenovo LOQ larda kronik bir sıkıntı vardı şu videoyu izle daha derin bilgi sahibi olursun. Ben ASUS'un F15 dash serisini 2-3 yıldır kullanıyorum her yıl düzenli macun ve temizliklerini yapıyorum bir sıkıntı çıkarmadı ki A15 in F 15'ten daha iyi soğutması var diye biliyorum.

Lenovo LOQ larda kronik bir sıkıntı vardı şu videoyu izle daha derin bilgi sahibi olursun. Ben ASUS'un F15 dash serisini 2-3 yıldır kullanıyorum her yıl düzenli macun ve temizliklerini yapıyorum bir sıkıntı çıkarmadı ki A15 in F 15'ten daha iyi soğutması var diye biliyorum.

Sağ olun izleyeceğim.

@murim, Macun ve bakımını nerede yaptırıyordun laptopun?

Son düzenleme:
Süreci nasıl kayıt altına alacağım?

Siparişi verdiğinizi, paranın hesabınızdan eksildiğinin dokümanını alın, fotoğraf vs fark etmez. Sonrasında kargo takibi yapın, aşama aşama ekran görüntüleri alın. En son kutu elinize geldiğinde, kargocudan kutuyu aldığınız anda videoya başlayın ve kutusunu açın. Eğer laptop ayıplı mal kategorisine girerse, iadesini o kanıtlarla birlikte yapabilirsiniz.

Ayrıca aynı bütçede 4060 varken 4050 almak saçmalık.

Sağ olun izleyeceğim.

@murim, Macun ve bakımını nerede yaptırıyordun laptopun?

Hocam anlaştığım bir bilgisayarcı var ondan randevu alıyorum. Kendi termal macunumu alıp yanına gidiyorum. Adam gözümün önünde bende hafiften yardımla sohbetle tüm parçaları temizleyip benim getirdiğim kaliteli macunu sürüyor. Biraz fazla para alıyor ama içim rahat ediyor çünkü bilirsiniz çok şerefsiz var onunda işine geliyor boş gününde fazladan para kazanıyor.

Satıcılardan bağımsız olarak sadece cihazları kıyaslarsak TUF A15 daha mantıklı gibi.( kendimde TUF A15 kullanıcısıyım)
Lenovolarda son zamanlardaki kronik sorunlar, soğutma sistemi yetersizlikleri ve adaptör nedeniyle şahsen ben TUF'u seçerdim.
Bende R7 7735HS'li modeli var işlemci gerçekten de sıcak çalışıyor ama herhangi bir oyunda bana sorun çıkardığını henüz görmedim.
Tabii karar senin iyice araştırmanı öneririm.

Satıcılardan bağımsız olarak sadece cihazları kıyaslarsak TUF A15 daha mantıklı gibi.( kendimde TUF A15 kullanıcısıyım)
Lenovolarda son zamanlardaki kronik sorunlar, soğutma sistemi yetersizlikleri ve adaptör nedeniyle şahsen ben TUF'u seçerdim.
Bende R7 7735HS'li modeli var işlemci gerçekten de sıcak çalışıyor ama herhangi bir oyunda bana sorun çıkardığını henüz görmedim.
Tabii karar senin iyice araştırmanı öneririm.
Haklısınız Asus TUF almaya karar verdim.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt