FPS oyunları oynuyorum 144hz laptop monitöründen geçiş yapıyorum teknik kısımda vs beni üzmez umarım kroniği var mı uğraştırmaz değil mi açıkçası?

@yagizc, @DarthGorsoy

ASUS'un neredeyse her monitörü gerçekten çok iyi, fiyatının biraz tuzlu olması harici bir problemi olduğunu sanmıyorum. Bu monitörde HDR olsaydı çok daha iyi olur muş (var mış gözümden kaçmış), Hayırlı olsun.

@Recep Baltaş Hocam bu yazı arkalarıyla ilgili bir problem var mış sanırım konu da herhangi bir güncelleme yapmamışsınız ona göre gelmeden siparişi iptal edeyim çözüm bulunamıyorsa.

Değerli cevaplarınızı bekliyorum

ASUS'un neredeyse her monitörü gerçekten çok iyi, fiyatının biraz tuzlu olması harici bir problemi olduğunu sanmıyorum. Bu monitörde HDR olsaydı çok daha iyi olur muş, Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ediyorum hocam 🙏🏻

Siparişi verdim, pişman olmam değil mi?
2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Renkler konusunda beni çok çok tatmin etti. FPS, RPG ve yarış modunu çok iyi yapmışlar. Stok olarak 300, OC ile 310 Hz olarak gelmekte. Ghosting ise hiç yok. Şansıma bana gelen monitörde ne bir ölü piksel ne de IPS glowla karşılaştım. Nasip olursa yanına xg27acs modelini de alacağım.

Monitörle ilgili aratıp da bulamadığım tek şey response time değerleri. Maalesef ki hiçbir yerde yok. Dert edecek kadar da yüksek değerlere sahip olduğunu hiç düşünmüyorum.

Sorun olarak bazı arkadaşlarda tarayıcıda siyah arka planda yazıların üstünde çizgi oluşuyormuş. Ben baktığımda kendi monitörümde sorun göremedim.

Son olarak hayırlı olsun demek istiyorum. 144'ten 300e geçmek baya bir fark edecektir. Ben geçince birkaç gün kendimi bu akıcılığa inandırmakla meşgul bıraktım. Test ettikten sonra monitör hakkında görüşünü merak ediyorum. Belki benim de gözümden kaçan veya dikkat etmem gereken bir şey olmuş olabilir.

2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Renkler konusunda beni çok çok tatmin etti. FPS, RPG ve yarış modunu çok iyi yapmışlar. Stok olarak 300, OC ile 310 Hz olarak gelmekte. Ghosting ise hiç yok. Şansıma bana gelen monitörde ne bir ölü piksel ne de IPS glowla karşılaştım. Nasip olursa yanına xg27acs modelini de alacağım.

Monitörle ilgili aratıp da bulamadığım tek şey response time değerleri. Maalesef ki hiçbir yerde yok. Dert edecek kadar da yüksek değerlere sahip olduğunu hiç düşünmüyorum.

Sorun olarak bazı arkadaşlarda tarayıcıda siyah arka planda yazıların üstünde çizgi oluşuyormuş. Ben baktığımda kendi monitörümde sorun göremedim.

Son olarak hayırlı olsun demek istiyorum. 144'ten 300e geçmek baya bir fark edecektir. Ben geçince birkaç gün kendimi bu akıcılığa inandırmakla meşgul bıraktım. Test ettikten sonra monitör hakkında görüşünü merak ediyorum. Belki benim de gözümden kaçan veya dikkat etmem gereken bir şey olmuş olabilir.
Çok teşekkür ediyorum değerli bilgilerin için ben de heyecandan yerimde sayıyorum 300hz’i ilk defa görücem diyebilirim eğer bir sorun olur veya olmaz buradan sizinle incelemelerimi paylaşacağım.

2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Renkler konusunda beni çok çok tatmin etti. FPS, RPG ve yarış modunu çok iyi yapmışlar. Stok olarak 300, OC ile 310 Hz olarak gelmekte. Ghosting ise hiç yok. Şansıma bana gelen monitörde ne bir ölü piksel ne de IPS glowla karşılaştım. Nasip olursa yanına XG27acs modelini de alacağım.

Son olarak hayırlı olsun demek istiyorum. 144'ten 300e geçmek bayağı bir fark edecektir. Ben geçince birkaç gün kendimi bu akıcılığa inandırmakla meşgul bıraktım. Test ettikten sonra monitör hakkında görüşünü merak ediyorum. Belki benim de gözümden kaçan veya dikkat etmem gereken bir şey olmuş olabilir.

Hocam monitör bugün elime geçti ve deneyimleme fırsatı buldum şu an HDMI ile bağlantı sağladım 240Hz halini yorumlayacağım, yani gerçekten böyle bir şey yok hissiyatı görüşünü ve sunduğu performansı cidden muazzam şükür ki herhangi sıkıntısı olmadan elime ulaştı, yarın sipariş ettiğim Paugge Type-C to DisplayPort kablom gelecek 310Hz'de deneyimleyeceğim o zaman da son görüşümü yazarım çok teşekkür ediyorum konuda ki tüm arkadaşlara.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum değerli bilgilerin için ben de heyecandan yerimde sayıyorum 300hz’i ilk defa görücem diyebilirim eğer bir sorun olur veya olmaz buradan sizinle incelemelerimi paylaşacağım.

Hocam monitör bugün elime geçti ve deneyimleme fırsatı buldum şu an HDMI ile bağlantı sağladım 240Hz halini yorumlayacağım, yani gerçekten böyle bir şey yok hissiyatı görüşünü ve sunduğu performansı cidden muazzam şükür ki herhangi sıkıntısı olmadan elime ulaştı, yarın sipariş ettiğim Paugge Type-C to DisplayPort kablom gelecek 310Hz'de deneyimleyeceğim o zaman da son görüşümü yazarım çok teşekkür ediyorum konuda ki tüm arkadaşlara.
Normalde içinden display port kablosu çıkıyor. Sizde çıkmadı mı?

Normalde içinden DisplayPort kablosu çıkıyor. Sizde çıkmadı mı?

Çıktı fakat laptoptan bağladığım için HP Victus'ta DisplayPort çıkışını 1.4 Type-C çıkışı yapmışlar onun için yeni kablo sipariş verdim ve ölü piksel testinde bir sıkıntı olmamasına rağmen oyunlarda vs. ekranda ufak ufak kırmızı noktalar beliriyor yer değiştiriyor sorunun HDMI kaynaklı olduğunu düşünüyorum