Picky

Uzman
Selam, resimdeki gibi bir setupum var. Bilgisayar başında uzun vakit geçiriyorum, odanın ışığını kapatmak istiyorum fakat kapatınca oda çok karanlık oluyor. Loş bir aydınlatma yapmak istiyorum fakat nasıl bir şey yapmalıyım bilemiyorum. Şu an aklımda monitörün arkasına buz mavi gibi bir renk LED ışıklandırma yapıştırıp monitörü duvara asma planım var. Aynı zamanda kablolara da bir düzenleme yapmak lazım, bilemiyorum. Güzel fikirlerinize ihtiyacım var.

WhatsApp Image 2024-08-25 at 01.34.15.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, resimdeki gibi bir setupum var. Bilgisayar başında uzun vakit geçiriyorum, odanın ışığını kapatmak istiyorum fakat kapatınca oda çok karanlık oluyor. Loş bir aydınlatma yapmak istiyorum fakat nasıl bir şey yapmalıyım bilemiyorum. Şu an aklımda monitörün arkasına buz mavi gibi bir renk LED ışıklandırma yapıştırıp monitörü duvara asma planım var. Aynı zamanda kablolara da bir düzenleme yapmak lazım, bilemiyorum. Güzel fikirlerinize ihtiyacım var.

Eki Görüntüle 77599
Hocam bence RGB veya Led ışık ile gözünüzü bozmayın. Arkaya bir tane büyük duvar halısı asın daha iyi bir görünüm kazanırsınız.

Öneri;

2 adet LED lambader alabilirsin, masayı biraz daha sağa çekip masanın arka sağ ve sol ayağına doğru koyabilirsin duvara yansıyacak şekilde, güzel durabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör tutucu olarak north bayou F80 öneririm masa arkasına komple şerit LED alabilirsin. Ekstra masa lambası alıp onun ampulünü RGB alarak ambiyans yaratabilirsin güzel.
Hocam masayı kendim yaptırmıştım. Masanın kenarından alttan hemen içeri doğru 2-3 cm sonra demir profil var, monitör tutucu olmaz gibi geliyor. Duvara asınca masanın üzerinde hiç yer kaplamaz diye düşündüm.

Hocam bence RGB veya Led ışık ile gözünüzü bozmayın. Arkaya bir tane büyük duvar halısı asın daha iyi bir görünüm kazanırsınız.

Öneri;

Halı asmayı düşünmüyorum hocam ışıklandırma istiyorum. Gün ışığı gibi bir renk seçsem mesela belki daha az yorucu olur.

2 adet LED lambader alabilirsin, masayı biraz daha sağa çekip masanın arka sağ ve sol ayağına doğru koyabilirsin duvara yansıyacak şekilde, güzel durabilir.
Yere bir şey koymak istemiyorum aslına bakarsanız. Monitör arkası zayıf mı kalır ?