Makaleler
12
Yer
Antalya
Bu zamana kadar uzaktaki bir bilgisayarı kullanmak için hep TeamViewer kullandım. Ancak şimdi aynı ağ üzerindeki başka bir bilgisayarı olabildiğince düşük bir gecikme ile kullanmak istiyorum. Yani bir nevi GeForce NOW gibi, kendi bilgisayarım için. Bunun için TeamViewer'dan başka önerebileceğiniz programlar var mıdır?

Windows'un kendi remote desktop protokolünü kullanmanı öneririm, oyun oynamak çok rahat olmuyor ancak diğer alternatiflere göre çok daha iyi çalışıyor.

Iki makine de Windows ise RDP ile baglanti yapabilirsin. VNC/TeamViewer'e gore daha hizli calisiyor.
Windows'un kendi remote desktop protokolünü kullanmanı öneririm, oyun oynamak çok rahat olmuyor ancak diğer alternatiflere göre çok daha iyi çalışıyor.
RDP dediğiniz "uzak masaüstü bağlantısı" de mi? Bunu bir deneyeyim o zaman. Denedikten sonra son durumu aktarırım.

Iki makine de Windows ise RDP ile baglanti yapabilirsin. VNC/TeamViewer'e gore daha hizli calisiyor.
RDP işini beceremedim. Güzel bir rehber varsa önerebilirsiniz. Anydesk denedim. Fareyi oynattığım anda neredeyse gecikmesiz şekilde diğer bilgisayarda imleç hareket ediyor ancak görüntü kullandığım laptopa çok geç geliyor. Ayarları kurcaladım ama yine de bir çözüm bulamadım.

RDP işini beceremedim. Güzel bir rehber varsa önerebilirsiniz. Anydesk denedim. Fareyi oynattığım anda neredeyse gecikmesiz şekilde diğer bilgisayarda imleç hareket ediyor ancak görüntü kullandığım laptopa çok geç geliyor. Ayarları kurcaladım ama yine de bir çözüm bulamadım.

Baglanacagin PC uzerinde RDP acman gerekiyor, daha sonra diger PC'den local IP adresini 192.168.x.y, kullanici adini ve varsa, parolani giriyorsun. Hata aliyorsan baglanti kurduğun PC'de guvenlik duvarini kontrol et. 3389 portuna izin vermen gerekiyor.

Bu arada tamamen self host RustDesk'i de deneyebilirsin. RustDesk – The Open Source Remote Desktop Access Software

Kuracagin sunucu PC'deki talimatlar: Windows Install :: Documentation for RustDesk
Kuracagin client PC'deki talimatlar: Client Configuration :: Documentation for RustDesk

Son düzenleme: