Bilgisayar bileşenlerindeki vergi nasıl artırılır?

Merhaba. RTX 5000 serisini bekliyorum. Aklımda 5080 almak var fakat uygulanan vergilerin düşük olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı alırken devletime bir değil, üç veya dört (ne kadar ihtiyaçları varsa) ekran kartı ısmarlamak istiyorum. Ödediğim vergiyi nasıl artırabilirim?

Öncelikle sürücüleriniz güncel mi eğer değil ise güncelleyin ardından Google yazan yere girin arama kısmına CİMER yazın ve oradan bu dileğinizi devletimize iletin.

Mehmet Şimşek'e konuyu ilettim, hemen ilgileneceğini söyledi. Ayrıca bu konuyu açarken vergini verdin mi?

A Haber konuyu görmesin, gerçek sanıp ''vatandaş vergileri az buluyor'' diye haber yaparlar.

Merhaba. RTX 5000 serisini bekliyorum. Aklımda 5080 almak var fakat uygulanan vergilerin düşük olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı alırken devletime bir değil, üç veya dört (ne kadar ihtiyaçları varsa) ekran kartı ısmarlamak istiyorum. Ödediğim vergiyi nasıl artırabilirim?

Bana da bir adet 5080 al devlete 2 kart vergisi vermiş olursun.

Bana da bir adet 5080 al devlete 2 kart vergisi vermiş olursun.
Özür dilerim çok acıkmıştım ikisini de yedim.

Öncelikle sürücüleriniz güncel mi eğer değil ise güncelleyin ardından Google yazan yere girin arama kısmına CİMER yazın ve oradan bu dileğinizi devletimize iletin.
Sürücülerimin güncelliği kimseyi ilgilendirmiyor yalnız? CİMER'den ban yedim

Mehmet Şimşek'e konuyu ilettim, hemen ilgileneceğini söyledi. Ayrıca bu konuyu açarken vergini verdin mi?

A Haber konuyu görmesin, gerçek sanıp ''vatandaş vergileri az buluyor'' diye haber yaparlar.
Ödemedim size versem öder misiniz?

Kartı aldıktan sonra faturasıyla bağlı olduğun vergi dairesine gidiyorsun. "Bu kartı bu kadar az vergiyle almak içime sinmedi." diyorsun. Bu sırada memur da sana şaşırmış surat ifadesiyle bakmaya devam ederken şunu diyorsun: Fatura bedelinin 3 katını devlete bağış olarak vermek istiyorum!

Memur da bir yandan şaşırarak diğer yandan sen gittikten sonra arkandan nasıl laflar edeceğini düşünerek işlemleri yapıyor. Sen hem kartını alıp hem 3 katını vergi olarak devlete vermiş oluyorsun, vergi dairesindekilere de 1 yıllık eğlence kaynağı çıkarmış oluyorsun. Sen hariç herkes kazanıyor, işin garibi sen dahil herkes mutlu oluyor. :D

Geri
Yukarı Alt