Mustafaymis

Uzman
Geceniz iyi geçiyordur umarım. Christopher Nolan'ın bazı filmleri (Interstellar, Tenet, Inception) ve Zindan adası, Kuzuların Sessizliği gibi tarzdaki film önerilerine ihtiyacım var.

Hiçbiri bilim kurgu değil ama diğer ihtiyacını karşılarlar.

Matrix serisi olabilir.
The Jacket
Melancholia
The Fountain
Mr. Nobody
Children of Men
District 9
Donnie Darko

Dediklerine benzer olarak, Liam Neeson'dan; Kimliksiz ve Non-Stop çok güzel filmlerdir.
Matrix serisini izledim. Kimliksiz ve Non-Stop ilgimi çekti denebilir, onlara bakacağım teşekkürler önerileriniz için 🫡.

Hiçbiri bilim kurgu değil ama diğer ihtiyacını karşılarlar.

12 Angry Men'i izledim. The Vanishing ve Requiem for a Dream ilgimi çekti denebilir, onlara bakacağım teşekkürler önerileriniz için🫡
The Jacket
Melancholia
The Fountain
Mr. Nobody
Children of Men
District 9
Donnie Darko
Donnie Darko'yu izledim. The Jacket, The Fountain, Mr. Nobody ve Children of Men ilgimi çekti denebilir, onlara bakacağım teşekkürler önerileriniz için🫡.

Matrix serisini izledim. Kimliksiz ve Non-Stop ilgimi çekti denebilir, onlara bakacağım teşekkürler önerileriniz için 🫡.

12 Angry Men'i izledim. The Vanishing ve Requiem for a Dream ilgimi çekti denebilir, onlara bakacağım teşekkürler önerileriniz için🫡

Donnie Darko'yu izledim. The Jacket, The Fountain, Mr. Nobody ve Children of Men ilgimi çekti denebilir, onlara bakacağım teşekkürler önerileriniz için🫡.

Rica ederim dostum.

Neden kimse önermedi, gözümden falan mı kaçtı bilmiyorum ama Westworld izle mutlaka. Christopher Nolan'ın kardeşi Jonathan Nolan yazmış.

Keşfedince 2 gün boyunca evden çıkmadan izledim fakat son sezonunu izlemedim. Sonlara doğru cırtlamasından mı yoksa aşırı yüklememden mi bilmiyorum artık.

Neden kimse önermedi, gözümden falan mı kaçtı bilmiyorum ama Westworld izle mutlaka. Christopher Nolan'ın kardeşi Jonathan Nolan yazmış.

Keşfedince 2 gün boyunca evden çıkmadan izledim fakat son sezonunu izlemedim. Sonlara doğru cırtlamasından mı yoksa aşırı yüklememden mi bilmiyorum artık.
Hmm, dikkate alacağım önerinizi. Teşekkür ederim.