Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serbest

Yetkin
Makaleler
1
Arkadaşlar paket yok. Tam 1 dakika konuşmuşuz. Saniyesi ne kadar. Ne kadara patlar?
İnternette 2 kuruş diye bilgi gördüm ama güncel değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Duyuru: BİMcell Faturasız Tarifesi'nin 21.11.2023 tarihi itibarıyla paketsiz kullanım ve limit aşımı ücretlendirmesinde uygulanan ses, SMS ve data ücreti sırasıyla 20Kr/6Sn, 1,70 TL/SMS, 2 TL/MB ve hattına data paketi tanımlı olan ve geçerlilik süresi içerisinde data faydası tükenen abonelere uygulanacak, data paketi aşımı kullanım ücretlendirmesi 0,04Kr/KB olacak şekilde güncellenmiştir.

Yani 6 saniyesi 20 kuruşmuş.

2023'ün sonunda yayınlanmış, güncel muhtemelen.
Duyuru: BİMcell Faturasız Tarifesi'nin 21.11.2023 tarihi itibarıyla paketsiz kullanım ve limit aşımı ücretlendirmesinde uygulanan ses, SMS ve data ücreti sırasıyla 20Kr/6Sn, 1,70 TL/SMS, 2 TL/MB ve hattına data paketi tanımlı olan ve geçerlilik süresi içerisinde data faydası tükenen abonelere uygulanacak, data paketi aşımı kullanım ücretlendirmesi 0,04Kr/KB olacak şekilde güncellenmiştir.

Yani 6 saniyesi 20 kuruşmuş.

Son düzenleme:
Çözüm
Duyuru: BİMCELL Faturasız Tarifesi'nin 21.11.2023 tarihi itibarıyla paketsiz kullanım ve limit aşımı ücretlendirmesinde uygulanan ses, SMS ve data ücreti sırasıyla 20Kr/6Sn, 1,70 TL/SMS, 2 TL/MB ve hattına data paketi tanımlı olan ve geçerlilik süresi içerisinde data faydası tükenen abonelere uygulanacak, data paketi aşımı kullanım ücretlendirmesi 0,04Kr/KB olacak şekilde güncellenmiştir.

Yani bana 2 lira gibi bir paraya patlıyor doğru hesapladiysam.

Yine de sonuçta çok para gelmeyecektir diye düşünüyorum.

Öyleymiş. Ben saniyesi 1 lira gibi fiyatlar düşündüm.