Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Duyuru: BİMcell Faturasız Tarifesi'nin 21.11.2023 tarihi itibarıyla paketsiz kullanım ve limit aşımı ücretlendirmesinde uygulanan ses, SMS ve data ücreti sırasıyla 20Kr/6Sn, 1,70 TL/SMS, 2 TL/MB ve hattına data paketi tanımlı olan ve geçerlilik süresi içerisinde data faydası tükenen abonelere uygulanacak, data paketi aşımı kullanım ücretlendirmesi 0,04Kr/KB olacak şekilde güncellenmiştir.
Yani 6 saniyesi 20 kuruşmuş.
2023'ün sonunda yayınlanmış, güncel muhtemelen.
BİMcell
BİMcell kalitesiyle şimdi en uygun fiyata konuşacak ve sadece konuştuğunuz kadar ödeyeceksiniz.
www.bimcell.com.tr
SoldierBoyBabam
Üstün
Kendi sitesinde 6 saniyesi 0.2 kuruş diye yazıyor.
Kendi sitesinde 6 saniyesi 0.2 kuruş diye yazıyor.
Bende onu gördüm de çok güncel gibi gelmedi.
SoldierBoyBabam
Üstün
Kendi siteleri ya bence günceldir bilgiler, mesaj gelmedi mi size?
Kendi siteleri ya bence günceldir bilgiler, mesaj gelmedi mi size?
Yok 1 saat oldu gelmedi.
Duyuru: BİMcell Faturasız Tarifesi'nin 21.11.2023 tarihi itibarıyla paketsiz kullanım ve limit aşımı ücretlendirmesinde uygulanan ses, SMS ve data ücreti sırasıyla 20Kr/6Sn, 1,70 TL/SMS, 2 TL/MB ve hattına data paketi tanımlı olan ve geçerlilik süresi içerisinde data faydası tükenen abonelere uygulanacak, data paketi aşımı kullanım ücretlendirmesi 0,04Kr/KB olacak şekilde güncellenmiştir.
BİMcell
BİMcell kalitesiyle şimdi en uygun fiyata konuşacak ve sadece konuştuğunuz kadar ödeyeceksiniz.
www.bimcell.com.tr
Son düzenleme:
SoldierBoyBabam
Üstün
Yine de sonuçta çok para gelmeyecektir diye düşünüyorum.
Duyuru: BİMCELL Faturasız Tarifesi'nin 21.11.2023 tarihi itibarıyla paketsiz kullanım ve limit aşımı ücretlendirmesinde uygulanan ses, SMS ve data ücreti sırasıyla 20Kr/6Sn, 1,70 TL/SMS, 2 TL/MB ve hattına data paketi tanımlı olan ve geçerlilik süresi içerisinde data faydası tükenen abonelere uygulanacak, data paketi aşımı kullanım ücretlendirmesi 0,04Kr/KB olacak şekilde güncellenmiştir.
BİMcell
BİMcell kalitesiyle şimdi en uygun fiyata konuşacak ve sadece konuştuğunuz kadar ödeyeceksiniz.www.bimcell.com.tr
Yani bana 2 lira gibi bir paraya patlıyor doğru hesapladiysam.
Yine de sonuçta çok para gelmeyecektir diye düşünüyorum.
Öyleymiş. Ben saniyesi 1 lira gibi fiyatlar düşündüm.
2 lira evet.Yani bana 2 lira gibi bir paraya patlıyor doğru hesapladiysam.
Öyleymiş. Ben saniyesi 1 lira gibi fiyatlar düşündüm.
SoldierBoyBabam
Üstün
Yok hocam öyle olsa kimse kullanmaz.Öyleymiş. Ben saniyesi 1 lira gibi fiyatlar düşündüm.
Yeni konular
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
-
Elektronik MacBook Air M5 | 13" & 16 GB RAM & 512 GB SSD - 53.539 TL
- mortem.dll
-
-
-