Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Uzun zaman önce aldığım kripto paralar ne uzamış ne kısalmış. Ben de madem Binance USDT’ye faiz veriyor, USDT faize yatırayım dedim ama Staking kısmında TRY seçilebiliyor. USDT seçilemiyor. Çok da hakim değilim ama Binance TR kullandığım için mi yoksa bu USDT faize başka bir yerden mi yatırılıyor?

Çözüm
Binance global uygulamasında kolay kazanç seçeneği var. Esnek plan USDT %12 gösteriyor. Sanırım bu sekmeden yapılıyor.
Binance global uygulamasında kolay kazanç seçeneği var. Esnek plan USDT %12 gösteriyor. Sanırım bu sekmeden yapılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Binance TR kullandığınız için göremiyorsunuz. Binance Global üzerinde hesap açmalısınız.

Yok hocam yıllık :D

Aylık yüzde %12 faiz çok uçuk bir sayı olur.

Sevinmiştim bir an :D Bilgim yok, yatırım yapmadım daha önce. Paramı arttırmaya çalışıyorum. Hisse, tahvil vs. yöntemler arıyorum da daha kesin bir şey bulamadım. Neyse konuyu boş yere işgal etmeyeyim daha fazla. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kazan kısmında imiş. Aldım.

IMG_9314.webp
IMG_9315.webp