hız testi sonucunu paylaşır mısın?Steam'den oyun indirirken indirme hızı 2.8 mb'tan 100 kb'a kadar düşüyor ve görseldeki hatayı veriyor.
Tamamdır hocam işe yaradı. Teşekkür ederim yardımınız için.Türkiye sunucuları seçiliyken bende de bu sorun oluyor. 0'a kadar düşüp düşüp tekrar çıkıyordu. Türkiye sunucuları ile ilgili bir sorun var muhtemelen, ayarlardan indirme sunucusunu Yurt dışında bir yer seçerseniz sorununuz çözülecektir.
Türkiye sunucuları seçiliyken bende de bu sorun oluyor. 0'a kadar düşüp düşüp tekrar çıkıyordu. Türkiye sunucuları ile ilgili bir sorun var muhtemelen, ayarlardan indirme sunucusunu Yurt dışında bir yer seçerseniz sorununuz çözülecektir.
Erken sevindim galiba hocam. Yine aynı sorun oldu.Bunun çözümü buymuş demek... Zamanında yeşil forum a konu açmıştım çözüme kavuşmamıştı.
Yok hocam steam dışındaki indirmelerde bu sorunla karşılaşmadım. Steam'i yönetici olarak çalıştırıp indirmeyi tekrar başlattım, şimdilik bir sorun olmadı.Açıkçası indirme hızının düşüp düşüp yükselmesini ben sunucu değiştirerek çözmüştüm. Sizin için arama yaptığımda steam userdata klasöründeki indirdiğiniz oyunla ilgili dosyaları silip baştan indirme başlatınca sorun çözüldüğünü belirtmişler.
Bu bozuk indirme büyük dosyalarda steam dışında da oluyorsa, bilgisayarınızda donanımsal sorun olabilir. Yazdırma / okuma da ki hatalarda dosyaları genel olarak bozuyor.